Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Europa League o ΠΑΟΚ

Σαν κύριος αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πήρε ισοπαλία 1-1 στον επαναληπτικό με την Σάλκε, που χάρη στη νίκη της στην Τούμπα (0-3) πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Πιο συγκεκριμένα το ματς ήταν αρκετά ανοιχτό και είχε γρήγορο ρυθμό, αλλά όχι φάσεις. Ο ΠΑΟΚ πήρε την μπάλα στα πόδια του και με καλό passing game πίεσε την άμυνα της Σάλκε κι έτσι έβαλε «φωτιά» στην ελληνική κερκίδα.

Πάντως, οι Γερμανοί ενώ δεν ενθουσίασαν με την απόδοσή τους, ανάγκασαν τον Γλύκο σε φοβερή επέμβαση στο 21’ και τελικά δύο λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ όταν έπιασαν στον ύπνο την άμυνα του «δικέφαλου του Βορρά» με τον Σεπφ να πλασάρει εύκολα για το 1-0.

Το γκολ αυτό πείσμωσε τους παίκτες του Ίβιτς, που απάντησαν άμεσα (25’) με το αυτογκόλ του Νάστασιτς ύστερα από προσπάθεια του Κουλούρη.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν σταθερά καλύτεροι και κρατούσαν σε συνεχή εγρήγορση τους αντίπαλους αμυντικούς που δεν μπορούσαν με τίποτα να χαλαρώσουν, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και το σκορ έμεινε στο 1-1 μέχρι το τέλος. Να τονιστεί πως ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στο 39΄ όταν Χέβεντες τράβηξε από την φανέλα τον Κάμπος.

Σάλκε (Μάρκους Βάιντσιρλ): Φέρμαν, Χέβεντες, Νάλντο (71’ Μπαντστούμπερ), Νάσταζιτς, Γκέις, Σεπφ, Κολάσινατς, Μάιερ, Μπενταλέμπ (84’ Κέρερ), Τσούπο Μότινγκ (56’ Γκορέτσκα), Χούντελαρ

ΠΑΟΚ (Bλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Πούγγουρας, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Ουάρντα (69’ Μπίσεσβαρ), Μυστακίδης (63’ Ενρίκε), Τζάλμα Κάμπος (77’ Πέλκας), Κουλούρης.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/272080-Apochairetese-me-psela-to-kephali-to-Europa-League-o-PAOK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...