Αποχαιρέτησε το Κύπελλο με τριάρα στις Σέρρες ο Πανιώνιος

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Πανιώνιος πέρασε άνετα στο β’ μέρος από τις Σέρρες (3-0) με τον Ενγκόγκ σε μεγάλα κέφια να πετυχαίνει δύο γκολ και να δημιουργεί το τρίτο για τον Πινιώτη.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν αρκετά μέτριος, με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή της μπάλας, να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά ο Μασούρας δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή στο 7′, με τον Μέλκα να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ 20 λεπτά αργότερα, πάλι ο ίδιος παίκτης του Πανιωνίου επιχείρησε να ανοίξει το σκορ.

Ωστόσο και πάλι ο Μέλκας ήταν σε σωστή θέση και με διπλή προσπάθεια, κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα, έγινε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού, ο Ενγκόγκ μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ ωστόσο ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού είπε και πάλι «όχι».

Με τις δύο ομάδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορες, συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο το δεύτερο μέρος, με τον Πανιώνιο να κρατάει τα ηνία, ωστόσο, κατάφερε να πετύχει τα γκολ που έψαχνε, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ενγκόγκ.

Συγκεκριμένα στο 73’ ο Σαββίδης εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Ενγκόγκ να κάνει όμορφο κοντρόλ μέσα στην μικρή περιοχή και να κερδίζει τον Μέλκα.

Δυο λεπτά αργότερα και πάλι ο Ενγκόγκ κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ.  Αρχικά ο Ολαϊτάν έκανε το σουτ, ο Μέλκας απέκρουσε με δυσκολία, ωστόσο ο Ενγκόγκ ήταν και πάλι εκεί για να γράψει το 0-2 στην αναμέτρηση.

Το τελικό 0-3 για τον Πανιώνιο ήρθε από τέρμα του Πινιώτη, λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, που και αυτό ξεκίνησε από τον Ενγκόγκ, ο οποίος κατάφερε να βγει και πάλι απέναντι από τον Μέλκα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε, ωστόσο ο Πινιώτης με κεφαλιά προ κενής εστίας έγραψε το 0-3 για την ομάδα του.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Τσουβαλτσίδης (72′ Κάκκο), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Τσομαχασβίλι (65′ Τσούτσης), Ρούτσης, Τάντιτς, Κτιστόπουλος, Φουσού (56′ Τσιμίκας), Κανούλας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Βοσνιάδης, Σταυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκιοατά, Μασούρας, Καθάριος (78′ Πινιώτης), Βουκελάτος (84′ Κερασίδης), Σαββίδης, Κρητικός, Ενγκόγκ, Ολαϊτάν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κισσαμικός 7 (6-1)

2. Λεβαδειακός 5 (4-2)

3. Πανιώνιος 4 (3-3)

4. Πανσερραϊκός 0 (1-8)

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...