Το χαμηλό ποσοστό στις εκλογές της περασμένης Κυριακής για την παράταξή της ήταν η αφορμή να αποχωρήσει από τον συνδυασμό ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του Γ.Γούλα,η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Βασιλοπούλου,αναλαμβάνοντας παράλληλα τις όποιες δικές της ευθύνες της αναλογούν.

Ειδικότερα στην ανανκοίνωσή της αναφέρει:

Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαίου 2019, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους ήθελαν και δεν το έκαναν. Το ποσοστό που έλαβε ο συνδυασμός  “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ “, στον οποίο συμμετείχα για δεύτερη φορά, και μάλιστα αυτή τη φορά στο μέτρο των δυνατοτήτων μου ενεργά ,ήταν συντριπτικά χαμηλό. Δεδομένου ότι έδωσα έναν έντιμο και χωρίς ανταλλάγματα αγώνα , θεωρώ ηθική μου υποχρέωση να αποχωρήσω από το συγκεκριμένο συνδυασμό, αναλαμβάνοντας και τη δική μου ευθύνη.

Επίσης δηλώνω ότι δεν συμμετέχω σε καμία προσπάθεια – συζήτηση για πιθανή στήριξη υποψήφιου Δημάρχου με ή χωρίς ανταλλάγματα για τη δεύτερη Κυριακή. Θα πράξω κατά συνείδηση , πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης.

Θα συνεχίσω να στηρίζω την πόλη μου , να παλεύω για το καλύτερο, να βοηθάω όπου και όπως μπορώ,  όποτε μου ζητηθεί , όπως άλλωστε κάνω τόσα χρόνια με εντιμότητα και διαφάνεια.

Με τιμή

Χριστίνα Βασιλοπούλου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...