Απόλλωνας Ευπαλίου Tihio Race:Έκανε το 3χ3 στην έδρα του και πάει για το όνειρο.

Του Τάσου Τσόλκα

Παιχνίδι για ένα ρόλο έγινε το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Μαλαμάτων  για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ ΄ Εθνική, όπου ο Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race έχοντας την απόλυτη υπεροχή και κατοχή μπάλας στο 80%, συνέτριψε το Αίολο Καρπενησίου με  5 – 0.

Παρά την ασφυχτική υπεροχή του ο Απόλλωνας άργησε να πετύχει το πρώτο του τέρμα , που ήρθε με πέναλτι στο 28 ΄ λεπτό.  Το κέρδισε ο Παπανδρέου που τον ανέτρεψαν στην περιοχή, το χτύπησε ο Γ. Φλέγγας και απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κοκονδύλης του Αίολου αλλά ο Καραγιάννης πήρε το ριμπάουντ κάνοντας το 1 – 0.

Το δεύτερο τέρμα πέτυχε ο Παπανδρέου.  Το τρίτο ήρθε πάλι από πέναλτι. Το κέρδισε ο Γ. Φλέγγας μετά από κεφαλιά του σε χέρι αντιπάλου, το χτύπησε αυτή τη φορά ο Θωμόπουλος αλλά πάλι ο τερματοφύλακας απέκρουσε. Πήρε όμως το ριμπάουντ ο Θωμόπουλος στέλνοντας την μπάλα στο βάθος τη εστίας διαμορφώνοντας το σκορ σε 3 – 0, που ήταν και το σκορ του Α ΄  ημιχρόνου.

Στο ίδιο τέμπο παίχτηκε το παιχνίδι και στο Β ΄   ημίχρονο τον Απόλλωνα να έχει καθολική υπεροχή και να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα με τον Γ. Φλέγγα  στο 60΄   και  75΄   λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 5 – 0.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι ενισχύοντας τον Απόλλωνα, ενώ ήρωας του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας του Αιόλου Κοκονδύλης με σειρά δύσκολων αποκρούσεων που κράτησε το σκορ… σε χαμηλά επίπεδα!

Στα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής στον όμιλο είχαμε,

Α.Ε Μοσχάτου  –  Α.Ο. Χαλκίδας           0 – 0

Παναργειακός  –  Τενεάτης Αθικίων     2 – 1

           Η Βαθμολογία  6η αγωνιστική

Την επόμενη τελευταία αγωνιστική θα γίνουν οι αγώνες :

Α.Ε. Μοσχάτο  –  Απόλλων Ευπαλίου

ΑΟ Χαλκίς  –  Παναργειακός

Τενεάτης Αθικίων  –  Κυπάρισσος Αντίκυρας

Ρεπό :  Αίολος Καρπενησίου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...