Απόλυτο στο φινάλε για την Α.Ε. Ευηνοχωρίου

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ πέτυχε η Α.Ε. Ευηνοχωρίου, που κέρδισε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου με 2 – 0.

Σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες, η Α.Ε. Ευηνοχωρίου πήρε τη νίκη χάρη σε δύο τέρματα λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό, όταν σε σουτ του Μιχαλόπουλου η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Δημαράς στο 9΄ και ο Κοσμάς στο 20΄ είχαν δύο καλές ευκαιρίες και η Ένωση απάντησε στο 22΄ με σουτ του Πάνου Μουχάνη που πέρασε λίγο άουτ. Στο 39΄ ο Λευτέρης Καλοκαίρης σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ. Στο 42΄ η Ένωση είχε μεγάλη ευκαιρία με το Λευτέρη Καλοκαίρη και στο φινάλε του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Κοσμά.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου Καλαβριζιώτης και Κατσαβοχρήστος είχαν από μια καλή στιγμή και στο 55΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπαλάσκα στο Μιχαλόπουλο, όμως στην εκτέλεση ο Αλμπάνης έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Δημαράς στο 70΄ από καλή θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Ντιακόνου έδιωξε σε κόρνερ στο πλασέ του Αποστόλη Μπούτιβα. Ο Ντιακόνου αντέδρασε σωστά και στο σουτ του Μπουλιέρη στο 76΄ και ο Δημαράς τρία λεπτά αργότερα έκανε το κοντινό πλασέ, με το Σαμαρά να μπλοκάρει. Στο 80΄ ο Χαλαζιάς με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και στο 87΄ ο Κοσμάς κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε στην εκτέλεση κάνοντας το 0 – 2. Ο Ντιακόνου κράτησε το μηδέν διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Πάνου Μουχάνη και η ομάδα του Ευηνοχωρίου στο φινάλε πανηγύρισε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Μιχαλόπουλου η μπάλα κόντραρε και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σαμαρά.
Σέντρα του Αλμπάνη ο Δημαράς με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.
20΄ Κάθετη του Κοσμά στο Χαλαζιά που δεν έκανε καλό πλασέ και ο Μπαλάσκας με κόντρα έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Καλαβριζιώτης και ο Κοσμάς από κοντά έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.
22΄ Σουτ του Πάνου Μουχάνη από πλάγια θέση η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
32΄ Σέντρα του Μπλέτσα η μπάλα πέρασε παράλληλα, χωρίς κανένας παίκτης των γηπεδούχων να μπει στην πορεία της.
39΄ Σέντρα του Κατσαβοχρήστου ο Λευτέρης Καλοκαίρης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώνεται με υπόδειξη οφσάιντ.
42΄ Γέμισμα του Νίκου Καλοκαίρη ο Λευτέρης Καλοκαίρης από πλάγια απέναντι στο Ντιακόνου πλασάρει άουτ.
45΄ Ο Δημαράς από αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Μιχαλόπουλος από κοντά δε μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και να απειλήσει.
45+1΄ Σέντρα του Δημαρά από αριστερά ο Κοσμάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
50΄ Σουτ του Καλαβριζιώτη έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
52΄ Ο Κατσαβοχρήστος από πλεονεκτική θέση δεν κάνει το σουτ, αλλά πασάρει και ο Ντιακόνου προλαβαίνει και μαζεύει τη μπάλα.
55΄ Οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπαλάσκα στο Μιχαλόπουλο.
57΄ Ο Αλμπάνης αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
67΄ Σέντρα του Μπούτιβα ο Κατσαβοχρήστος έκανε την προβολή και απέκρουσε ο Ντιακόνου.
70΄ Γύρισμα του Κοντομήτσου ο Δημαράς από το ύψος του πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ.
71΄ Κάθετη πάσα του Πάνου Μουχάνη ο Αποστόλης Μπούτιβας σε τετ α τετ με το Ντιακόνου κάνει το πλασέ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να βρίσκει τη μπάλα, που περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.
76΄ Σουτ του Μπουλιέρη έξω από την περιοχή έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντιακόνου.
78΄ Σουτ του Καλαβριζιώτη η μπάλα πέρασε άουτ.
79΄ Πάσα του Ταμπάκη στο Δημαρά που από τη μικρή περιοχή ανενόχλητος έκανε το πλασέ και μπλόκαρε ο Σαμαράς.
80΄ Γκολ. Σέντρα του Κοσμά ο Χαλαζιάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1.
87΄ Γκολ. Οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σαμαρά στον Κοσμά. Ο Κοσμάς αναλαμβάνει την εκτέλεση και ευστοχεί κάνοντας το 0 – 2.
93΄ Εκτέλεση φάουλ του Πάνου Μουχάνη ο Ντιακόνου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Θόδωρος Μουχάνης): Σαμαράς, Καντερές (65΄ Μπούτιβας), Μπαλάσκας, Μπλέτσας, Καλοκαίρης Ν., Μπουλιέρης, Μουχάνης Ε. (85΄ Παπαδήμας), Μπαμπάτσικος, Κατσαβοχρήστος, Μουχάνης Π., Καλοκαίρης Ε. (90΄ Μαυροφρύδης).

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Θανάσης Διαμαντόπουλος): Ντιακόνου, Παλιάτσας, Κοντομήτσος, Νασόπουλος (68΄ Γιερετσιάν), Κάκκος, Κοσμάς, Δημαράς, Χαλαζιάς, Καλαβριζιώτης (90΄ Γεωργίου), Μιχαλόπουλος (58΄ λ.τ. Ταμπάκης), Αλμπάνης.

websports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...