Από Δευτέρα όλοι οι μαθητές πρωί.Βίντεο και δηλώσεις από τα νέα σχολεία.

-Τη Δευτέρα τα νέα κτήρια ανοίγουν τις πόρτες τους  στους μαθητές.

-Ανάγκη η προστασία και η καθαριότητα των νέων χώρων

-Δείτε το έγγραφο που επιτρέπει τη μεταφορά των σχολικών μονάδων στα νέα κτήρια.

Με την παραλαβή του εγγράφου που δίνει το πράσινο φως στους διευθυντές των δύο σχολικών μονάδων (2ου γυμνασίου και 2ου λυκείου),από την επιτροπή καταλληλότητας που υπογράφεται και από τον προιστάμενο της δευεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Αιτωλ/νίας κ.Ιακωβο Παλαιολόγο,η σχολική και γενικότερα η εκπαιδευτική κοινότητα γυρίζει την πλάτη στην 15 μηνη ταλαιπωρία της διπλοβάρδιας που βίωσαν περίπου 1000 μαθητές και εκατοντάδες οικογένειες.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στο σύνολό τους και στα δύο κτήρια απομένοντας κάποιες ελάχιστες εργασίες (καθαριότητας κυρίως) ώστε την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου να είναι σε θέση να υποδεχθούν τους μαθητές του 2ου σχολικού συγκροτήματος.

Αυτό που είχε απομείνει ως υποχρέωση (τυπικής φύσης θέμα)  ήταν η παραλαβή του εγγράφου από την προισταμένη αρχή των δύο σχολείων που θα νομιμοποιούσε τους δύο διευθυντές ώστε να προβούν στη μεταφορά των σχολείων τους.Και αυτό έγινε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (σήμερα).

Σήμερα λοιπόν τα τοπικά Μ.Μ.Ε. βρέθηκαν στο χώρο των δύο κτηρίων (Ανατολικό για το λύκειο και δυτικό για το γυμνάσιο), όπου μαζί με τον δήμαρχο Ναυπακτίας Γ.Μπουλέ,τους αντιδημάρχους κ.Σταυρόπουλο και Ζιαμπάρα,τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ.Σικώλα αλλά και τους προέδρους των δύο συλλόγων γονέων των σχολείων,περιηγήθηκαν τους χώρους τόσο τους νέου γυμνασίου όσο και του νέου λυκείου,βλέποντας από κοντά τις εργασίες που έγιναν και τους χώρους όπου θα φιλοξενηθούν πλέον τα παιδιά τους μέχρι την οριστική λύση του κτηριακού του δευτέρου σχολικού συγκροτήματος που έχει δρομολογηθεί με την επισκευή του μέσω Ο.Σ.Κ.

Το σχετικό έγγραφο  είναι το ακόλουθο

 

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 6122013 55927 μμ

Δείτε αποκλειστικά πλάνα του Νafpaktianews από τους χώρους των δύο σχολείων αλλά και τις δηλώσεις του δημάρχου Ναυπακτίας Γ.Μπουλέ.

-Άλλωστε με την κοινοποίηση του ανωτέρω εγγράφου στις διευθύνσεις των δύο σχολείων (2ο γυμνάσιο-2ο λύκειο) υπήρξε και κοινή ανακοίνωση των δύο διευθύνσεων όπου επισημαίνεται:

    Οι Διευθυντές του 2ου Γυμνασίου και 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπάκτου, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έγγραφο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης    Ν.Αιτ/νίας που λάβαμε με ΦΑΞ το απόγευμα της Παρασκευής  6-12-2013 και μετά την λήξη του ωρολογίου προγράμματος, ενημερώνουμε τους γονείς και μαθητές των σχολείων μας ότι την Δευτέρα 9-12-2013 η λειτουργία των σχολικών μονάδων θα ξεκινήσει σε πρωινή βάρδια (08:00)  στο νέο συγκρότημα κτιρίων (πρώην ΤΕΙ).

Οι Διευθυντές



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάγια τακτική των τοπικών αρχών να δημιουργούν αδιέξοδα ώστε μετά να έρχονται ως σωτήρες να δίνουν τις δήθεν λύσεις και βέβαια κάποιοι να συνεχίζουν σε αυτή την πόλη να είναι τυχεροί………….

  2. Ε ρε γλεντια απο Δευτερα, με 15 ατιθασα νιατα, (που ενας θεος ξερει τι γυρεουν καθε πρωι στα αστικα λες και πανε εκδρομη), 30 φοιτητες και καμποσους μαθητες (που θα το προτιμησουν εναντι ποδαρατου)…
    Ακομα και χωρις μαθητες, ως τωρα γινεται το αδιαχωρητο καθε ημερα, επειδη ο Δημος και το ΚΤΕΛ, δεν βαζουν 2 παραπανω καταραμενα αστικα στις ωρες αιχμης…
    45 – 60 λεπτα η συχνοτητα των Μεσων, αλλα στο “ρουφηγμα” του φοιτητικου “μαρουλιου” ειναι αυθεντιες, που αντι να αναβουν και καμια λαμπαδα που σε ενα μηνα βγαζουν πλεον οσα βγαζαν σε ενα χρονο μεχρι προτινος, σε κοιτανε και με υφακι αμφισβητησης και καχυποψιας μπας και τους εξαπατησεις με τα εισητηρια… Αδαεις, και θρασυδειλοι.

  3. Γιατί σβήσατε το μήνυμα περί κατάντιας των αστικών και του ΚΤΕΛ ; Πόνεσε τόσο πολύ; Μπράβο nafpaktianews.gr και εις ανώτερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...