Από μακριά… και αγαπημένοι!

Καλό θα είναι όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για όσους βρίσκονται γύρω τους, αυτοί οι αστέρες του Hollywood , να μην βρεθούν κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη!

Ας τους δούμε λοιπόν…

  1. Κριστεν Στιουαρτ –Ρόμπερ Πάτινσον κάποτε ήταν από τα ζευγάρια του . Αυτό όμωςδεν ισχύει πλεόν , αφού το 2012 “έσκασε”σαν βόμβα η είδηση πως η Κρίστεν κεράτωσε τον Ρόμπερτ με τον –παντρεμένο- σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς.
  2. Χιου Τζάκμαν- Αντζελίνα Τζολίδεν επιτρέπεται να δουλέψουν μαζί αφού πέρυσι η σύζυγος του Χιού Τζάκμαν , Ντέμπορα Λι Φέρνες δήλωσεστο Today Show πως ο άντρας της δεν επιτρέπται να αναλάβει καμία δουλειά με την Αντζελίνα Τζολί. Μήπως γιααυτό ευθύνεται η … φήμη πως η Τζολί χάλασε τον γάμο του Πιτ με την Άνιστον;
  3. Τζένιφερ Γκάρνερ – Σκότ Φόλεϊ ο πρώην σύζυγός της Γκάρνερ, δεν μπορεί ούτενα της μιλήσει αφού δεν τον αφήνει η γυναίκα του και η ηθοποιός Μαρίκα Ντομίντσικ να πλησιάσει την πρώην του. Άρα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα τους δούμε μαζί σε ταινία!
  4. Τζάνετ Χούμπερτ- Γουίλ Σμιθκαθώς η Τζάνετ πίστευε πως ήθελε όλα να γυρίζουν γύρω του ενώ το ίδιο πίστευε και εκείνος για την συμπρωταγωνίστριά του. Άσχετα με το ποιος τελικά είχε δίκιο η παραγωή αντικατέστησε την Χιούμπερτ.
  5. Κενταλ Τζένερ- Κιμ Καρντάσιαν αφού ηΚένταλ έχει αποκαλύψει στο περιοδικό Love πως έχει πει στην Κιμ πως δεν της θέλει να πηγαίνει σε καμία από τις εμφανίσεις της, στις δουλειές μόντελινγκ που κάνει αφού δεν θέλει η μεγάλη της αδερφή να επισκιάζει το κάθετι που κάνει η ίδια.
  6. Αλίσα Μιλάνο- Σάνεν Ντόχερτι η πρώτηαρνείται να δουλέψει ξανά μ την Σάνεν Ντόχερτι αφού είχαν περάσει πολύ δύσκολα στα γυρίσματα της σειράς Charmed. ενώ η Μιλάνο παρομοίασε τα γυρίσματα με καταστάσεις που θα έβρισκε κανείς στο λύκειο!
  7. Πηγαίνοντας τον χρόνοπίσω στο 1974 ,ο Σταλόνε και ο Ρίτσαρντ Γκιρ έκαναν μαζί μια ταινία αλλά ποτέ δεν τα πήγαν καλά. Σύμφωνα με τις φήμες ο Γκιρ λέρωσε σκόπιμα τον Σταλόνε και απο εκεί και πέρα τα πράγματα ξέφυγαν!
  8. Σάρον Στόουν- Γουίλιαμ Μπάλντουινδεν τα πήγαν καθόλου καλά στα γυρίσματα της ταινίας Sliver καιόλο αυτόβγήκε προς τα έξωενώ λέγεται πως η Σάρον Στόουν του δάγκωσε τόσο πολύ τη γλώσσα κάποια στιγμή που δεν μπορούσε να μιλήσει για μέρες!

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/278071-Apo-makria-kai-agapemenoi ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...