Από πεντάρα σε εφτάρα ο Ναυπακτιακός.Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Μια ντουζίνα γκολ στα δυο επίσημα ματς ο Ναυπακτιακός 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Α.Ε.Τρικόρφου που προηγήθηκε με 0-1 με ένα πανέμορφο γκολ του Γιάννη Φλέγγα η ομάδα του  βρισκόταν μπροστά στο σκορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο πάρα τις χαμένες ευκαιρίες του Ναυπακτιακού. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ναυπακτιακός ισοφάρισε με πέναλτι του Γλωσσόπουλου στο 47’ και στο 52’ πάλι με πέναλτι  του ίδιου παίκτη ο Ναυπακτιακός προηγήθηκε στο σκορμε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το πέναλτι λέγοντας πως ο Γλωσσόπουλος έκανε θέατρο.

 Από την στιγμή που ο Ναυπακτιακός προηγήθηκε όλα έγιναν πιο απλά για τους γηπεδούχους,  έδιωξαν το άγχος και κατάφεραν να πετύχουν άλλα πέντε τέρματα και να περάσουν πανηγυρικά  στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΝΑ. Καλή η διαιτησία του κ.Κατσαούνη και των βοηθών Κουμπούρη και Ντζάνη. Παρακολουθήστε σε λίγο τα επτά τέρματα του Ναυπακτιακού και την επίμαχη φάση του πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους.   

ΝαυπακτιακόςΑστέρας:Ανδρεόπουλος,Ζαχαρόπουλος,Τερόλη,Μπίμπας,Κάρο,Θανασιός,Αντριτσόπουλος,Αλμπάνης,Ζαχαρόπουλος,Γλωσσόπουλος,Αδραχτάς,Κατσίκας,Ζαμπάρας,Λάμπος,Γκιάτας,Κονίδας,Δημόπουλος,Σκανιάς.

Α.Ε.Τρικόρφου:Φλωρόπουλος,Κυρίτσης,Μυτιλήνης,Μυλωνάς Χρ.Φλέγγας Γεω.,Γιαβρούτας,Κυρίτσης,Τριώτης,Δεδότσης,Φλέγγας Γιαν.,Κοντοχρήστος,Μυλωνάς Θαν.,Φλέγγας Χρ.,Φλέγγας Β.,Κούστας,Αναγνωστόπουλος,Θανασιός,Κανέλλος.

Ναυπακτιακός Αστέρας- Α.Ε.Τρικόρφου 7-1 

Το γκολ του Φλέγγα 

Το πέναλτι του Γλωσσόπουλου που ισοφαρίζει σε 1-1

Το δεύτερο πέ] ]>



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...