Από «Τα Νέα» στην «Καθημερινή»;

 Από «Τα Νέα» στην «Καθημερινή»;
Στο γραφείο του διευθυντή της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» Αλέξη Παπαχελά, εθεάθη ο συγγραφέας και αρθρογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Τάκης Θεοδωρόπουλος.

Και, όπως διαβάζουμε στο enimerosi 24, επειδή οι ημέρες είναι πονηρές, κυρίως όμως επειδή στη Μιχαλακοπούλου εσχάτως, «ξεφορτώνουν» κόσμο, φούντωσαν οι φήμες ότι η επίσκεψη δεν είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά περισσότερο διερευνητικό για ενδεχόμενη συνεργασία.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η κατάσταση στον ΔΟΛ είναι εξαιρετικά πιεστική για τους εργαζόμενους και με δεδομένο ότι οι απομακρύνσεις, αλλά και οι απολύσεις όσων αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών, δεν σταμάτησαν καμία στιγμή  – ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν «βγαίνουν» στη δημοσιότητα – δεν αποκλείεται η επίσκεψη του συγγραφέα στο Φάληρο, που καθημερινά υπογράφει την επιτυχημένη στήλη των «ΝΕΩΝ», «Ανορθόδοξα», να έγινε με σκοπό τη συνεργασία των δύο πλευρών. Βεβαίως η μετακίνηση του συγγραφέα – αρθρογράφου, από «ΤΑ ΝΕΑ» στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» δεν φαντάζει και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αφού και στο Φάληρο «ξεφορτώνουν» κόσμο. Ίδωμεν!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...