Απ. Κατσιφάρας – Ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα στήριξη για τα έργα της Ολυμπίας Οδού και Ιόνιας Οδού

Απ. Κατσιφάρας - Ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα στήριξη για τα έργα της Ολυμπίας Οδού και Ιόνιας Οδού

Κατά τη χθεσινή συνάντηση του προεδρείου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, εκτός ατζέντας, έθεσε στον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ζήτημα των δύο οδικών αξόνων στη Δυτική Ελλάδα.

Για την ακρίβεια ο Περιφερειάρχης περιέγραψε τις συνέπειες που υπάρχουν για τη Δυτική Ελλάδα από τη διακοπή των εργασιών στην «Ολυμπία» και την «Ιόνια» Οδό, γεγονός που διαιωνίζει τον αποκλεισμό της Δυτικής Ελλάδας από το σύγχρονο δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων της χώρας και την καθηλώνει σε συνθήκες αναπτυξιακής υστέρησης.

Ταυτόχρονα εξήγησε ότι για την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας και για όλες τις τοπικές κοινωνίες η επανέναρξη αυτών των δύο έργων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα με έντονες επιπτώσεις στο αναπτυξιακό προφίλ της Περιφέρειας, στον επίπεδο της απασχόλησης αλλά και στις γενικότερες προοπτικές του τόπου.

Τέλος ο Απόστολος Κατσιφάρας ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα κάθε δυνατή συμβολή και συμπαράσταση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τη γρήγορη επανεκκίνηση των εργασιών στους δύο αυτοκινητόδρομους.

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...