Απ. Κατσιφάρας – Ολυμπία Οδός χωρίς την Ολυμπία, την Ηλεία και την Αχαΐα δεν νοείται

Με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ολυμπία Οδός χωρίς την Αρχαία Ολυμπία, το σύνολο της Ηλείας και της Αχαΐας, δεν νοείται, ούτε είναι ποτέ δυνατόν να γίνει αποδεκτή. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με βάση και την απόφαση που πήρε το βράδυ της Τρίτης το Περιφερειακό Συμβούλιο, αξιώνει άμεσα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Μια συνάντηση που αποκτά, πλέον, εξαιρετικά επείγοντα χαρακτήρα μετά και την σημερινή αρνητική εξέλιξη.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για πολλοστή φορά και προς πάσα κατεύθυνση, κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχθεί την παραμικρή συζήτηση γύρω από την περικοπή του τεχνικού και φυσικού αντικειμένου των δυο μεγάλων οδικών αξόνων, της Ολυμπίας και της Ιόνιας Οδού. Δεν πρόκειται να δεχθεί εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

Με την τύχη και το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας δεν έχει δικαίωμα κανένας να παίζει. Και όποιος δεν το κατανοεί αυτό θα μας βρει μετωπικά απέναντι του, με κάθε τρόπο και κάθε μορφή αντίδρασης και κινητοποίησης».

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...