Απ. Κατσιφάρας – Τα νέα μέτρα ωθούν την κοινωνία στην εξαθλίωση

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Το πολυνομοσχέδιο που κατετέθη στη Βουλή αναιρεί μέσα σε μια νύχτα κατακτήσεις εργαζομένων για τις οποίες χρειάστηκαν αγώνες και διεκδικήσεις δεκαετιών. Οι πολίτες, κατά μείζονα λόγο οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι, ωθούνται σε συνθήκες όχι απλά ανέχειας και φτώχειας αλλά πραγματικής εξαθλίωσης. Ταυτόχρονα, οι μεταβολές που επέρχονται στο εργασιακό τοπίο προοιωνίζονται νέο κύμα απολύσεων και καταστάσεις ζούγκλας και κοινωνικής αποδιάρθρωσης.

Κανένας νουνεχής άνθρωπος, κανένας δημοκράτης, δεν μπορεί να δεχθεί την δραματική επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου του λαού μας στην οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει η εφαρμογή των υπό ψήφιση μέτρων. Κανένας δημοκράτης δεν μπορεί να δεχθεί την πλήρη και απόλυτη κατάλυση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και κοινωνικής ομαλότητας.

Προσωπικά, σεβόμενος τις αρχές και της αξίες που επί χρόνια υπηρέτησα και υπερασπίστηκα, δηλώνω απόλυτα αλληλέγγυος στους εργαζόμενους που βγήκαν σήμερα στους δρόμους, διαδηλώνοντας υπέρ του δικαιώματος στην εργασία, στην αξιοπρεπή αμοιβή και σύνταξη και υπέρ ενός κράτους δικαίου και πρόνοιας που προστατεύει και προασπίζεται τους ασθενέστερους και πιο αδύναμους».

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...