Αρβανίτης καλεί Λιάτσο να απαντήσει για το κόψιμο της εκπομπής

Αρβανίτης καλεί Λιάτσο να απαντήσει για το κόψιμο της εκπομπής
“Θα ‘πρεπε να φύγει ο Λιάτσος κι όχι ο Αρβανίτης και η Κατσίμη ” είπε ο χθες το βράδυ ο Δημήτρης Παπαδημούλης για το πολύκροτο θέμα του κοψίματος της εκπομπής της ΝΕΤ και ζήτησε να παρουσιαστεί, έστω από το τηλεφωνο, ο κρυπτόμενος -όπως είπε- Αιμίλιος Λιάτσος.
Από την πλευρά της η Έλλη Στάη ανταποκρίθηκε αμέσως στη πρόκληση λέγοντας πως “είχα ζητήσει από τον κύριο Λιάτσο το θέμα της απομάκρυνσης Αρβανίτη – Κατσίμη να μπει στο δελτίο αλλά δεν εισακούστηκα “. Kαι… κατέληξε λέγοντας πως θα καλέσει στο τηλέφωνο τον κύριο Λιάτσο.

Ο Παπαδημούλης αμέσως, από το ξεκίνημα της εκπομπής, έθεσε το θέμα της απομάκρυνσης των δυο παρουσιαστών λέγοντας πως τους καρατόμησαν για λόγους κομματικής σκοπιμοτητας κι ότι η ΕΡΤ θυμίζει “μέρες ΥΕΝΕΔ” .

Από την πλευρά του, ο εκ των πρωταγωνιστών της ιστορίας, Κώστας Αρβανίτης και συμπαρουσιαστής μαζί με τη Μαριλένα Κατσίμη της εκπομπής Πρωινή Ενημέρωση, η οποία “κόπηκε” μέχρι νεωτέρας με απόφαση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης
της ΕΡΤ, μίλησε στην ίδια εκπομπή.

Ο κ. Αρβανίτης στην παρέμβασή του τόνισε ότι αν σε ένα πρωινό σχόλιο πρέπει κάποιος να παίρνει άδεια, τότε καταργείται κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

“Είναι ατυχής η απόφαση να διακοπεί η εκπομπή. Αυτό που με στενοχώρησε ήταν η συμπεριφορά απέναντί μας. Είμαι 15 χρόνια στην ΕΡΤ και την πονάω. Ο γενικός διευθυντής δεν με κάλεσε καν στο γραφείο του να μου ανακοινώσει την απόφαση” είπε ο κ. Αρβανίτης.

Ο κ. Αρβανίτης αναρωτήθηκε τι σημαίνει ότι η εκπομπή “σταματά προσωρινά” και πρόσθεσε ότι πρόκειται για πολιτική παρέμβαση, που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής (από 4ωρη σε 2ωρη).

Καταλήγοντας ο κ. Αρβανίτης σημείωσε ότι ο ίδιος και κ κα Κατσίμη, καλύπτονται απόλυτα από τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ, αλλά και από την απόφαση των συναδέλφων τους στην ΕΡΤ, να αντιδράσουν με δυναμικές κινητοποιήσεις.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...