Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της στο σκάνδαλο στην Αυστρία η Μόσχα

Το σκάνδαλο στην Αυστρία ταλανίζει το Κόμμα των Ελευθέρων και οδήγησε στην παραίτηση του επικεφαλής του κόμματος Χάιντς- Κρίστιαν Στράχε μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να προσφέρει κρατικά συμβόλαια σε μια γυναίκα που του συστήθηκε ως ανιψιά του Ρώσου ολιγάρχη Ίγκορ Μακάροφ.

«Δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να αξιολογήσω την εμφάνιση αυτού του βίντεο, επειδή αυτό δεν έχει σχέση ούτε με τη Ρωσική Ομοσπονδία ούτε με τον πρόεδρο ούτε με την κυβέρνηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Δεν γνωρίζουμε πραγματικά ποια είναι αυτή η γυναίκα, αν είναι Ρωσίδα ή από την Ρωσία» είπε για το σκάνδαλο στην Αυστρία και πως «για μια ιστορία, η οποία δεν έχει και δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με εμάς».

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ίγκορ Μακάροφ δήλωσε πως δεν έχει καμία “ανιψιά”, ούτε καμία συγγενική σχέση με την Αλιόνα Μακαρόβα, η οποία, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, εμφανίσθηκε στο επίμαχο βίντεο ως ανιψιά του.

«Είναι ευρέως γνωστό το γεγονός ότι υπήρξα το μοναδικό παιδί στην οικογένεια και ως εκ τούτου δεν έχω ανιψιές. Με την γυναίκα που αυτοαποκαλείται Αλιόνα Μακάροβα δεν έχω καμία συγγενική σχέση και δεν την γνωρίζω γενικά», δήλωσε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος μέσω του εκπροσώπου του στην ρωσική έκδοση του περιοδικού Forbes. Ακόμη έκανε γνωστό πως θα χρησιμοποιήσει «όλα τα ένδικα μέσα για να διαλευκάνει ποιος χρησιμοποιεί παράτυπα το όνομα του».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...