Αρνητική η γνωμοδότηση του ΣΥΠΟΘΑ για το οικόπεδο του 3ου δημοτικού σχολείου.

Ομόφωνα αρνητική ήταν η γνωμοδότηση του ΣΥΠΟΘΑ για το οικόπεδο του 3ου δημοτικού σχολείου σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr. Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΣΥΠΟΘΑ παρουσία της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Ναυπακτίας  την εκπροσώπησε κατ’ εντολή του δημάρχου  η προϊσταμένη τεχνικών υπηρεσιών κ. Σερεμέτη .

Οι λόγοι οι οποίοι έφεραν την αρνητική γνωμοδότηση  σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στο ΣΥΠΟΘΑ είναι ότι το συγκεκριμένο ακίνητο  βρίσκεται  σε ζώνη πλημμύρας και σε περιοχή υψηλής αγροτικής παραγωγής πράγμα που όπως φαίνεται κάνει το ακίνητο ακατάλληλο.

Αξίζει να αναφέρουμε όμως ότι η απόφαση αυτή έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα και αυτό που θα δώσει  την τελική απάντηση είναι το υπουργείο.

Από πληροφορίες ο Δήμος κρατά χαμηλούς τόνους . Θα γίνει προσπάθεια να ξεπεραστούν τα σοβαρά αυτά προβλήματα και σε συνεργασία με την περιφέρεια να δοθεί λύση στο σοβαρό αυτό ζήτημα. Παρ όλα αυτά ο δήμος είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος γιατί τα προβλήματα αυτά του συγκεκριμένου ακινήτου όπως διαρρέεται  έχουν επισημανθεί από όλες τις συναρμόδιες αρχές και φαίνονται ιδιαίτερα σοβαρά γιατί δεν είχαν διερευνηθεί ως όφειλαν το 2015 που έγινε η αγορά του ακινήτου.

Ο δήμος θα πρέπει να πάρει ανοιχτά θέση στο θέμα ενημερώνοντας την τοπική κοινωνία για τα νέα δεδομένα ,από την επιλογή του οικοπέδου έως και την αρνητική γνωμοδότηση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...