Αστεράρα στο Καναλάκι – Τεράστιο διπλό μέσα στον Αχέροντα

Μεγάλη νίκη για το Ναυπακτιακό Αστέρα μέσα στο Καναλάκι με 1-2. Η ομάδα της Ναυπάκτου πήρε σπουδαίο τρίποντο που τον βοηθάει να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα της Ναυπάκτου αγωνιζόταν με δέκα παίχτες από το 55ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κοντογιάννης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 9′ κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Τσούτσης ισοφάρισε στο 71′ με πολύ ωραίο σουτ και ο Μπατσής έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με ένα υπέροχο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Παρόλο που οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μπήκανε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο κιόλας λεπτό κερδίζοντας στα πρώτα λεπτά αρκετά στημένα. Όμως, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Αστέρας θα ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Κοντογιάννη από την μικρή περιοχή, μετά από απόκρουση του Μπατσιούρα σε σουτ του Μαχαίρα.

Στη συνέχεια, θα προσπαθήσει ο Αχέρων να ισοφαρίσει με τον Ζδράβο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση τρεις φορές όμως να μην μπορεί να νικήσει τον Μένιο. Η τελευταία καλή στιγμή ανήκει στον Ναυπακτιακό με τον Νιφορόπουλο να εκτελεί απευθείας το φάουλ όμως η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Καναλακίου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Αστέρα που είχε τεράστια ευκαιρία σε φάση διαρκείας, με τον Ρουμπάτο να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από φανταστική μπαλιά πάρε βάλε του Μαχαίρα (ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου), με τον πρώην παίκτη του Ναυπακτιακού Στέφανο Καπία να σώζει πάνω στην γραμμή την ομάδα του και στη συνέχεια ο Μπατσιούρας να μπλοκάρει την κεφαλιά του Ρουμπάτου. Στο 53′ ο Καλαμπόκας έχασε μεγάλη ευκαιρία να χριστεί κι αυτός σκόρερ και να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Ναυπάκτου όπου αστόχησε εξ επαφής μετά από κόρνερ του Κοντογιάννη. Σαν να μην έφτανε αυτό τρία λεπτά αργότερα θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε 8 λεπτά για ανόητο μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν, κρατώντας εύκολα το Καναλάκι μακριά από την εστία του Μένιου. Ωστόσο, ο Τσούτσης θα φέρει το ματς στα ίσα στο 73′ με καταπληκτικό δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Μένιου και θα κάνει το 1-1. Όμως ο νεοεισελθών Χ. Μπατσής θα χαρίσει το τρίποντο στο Ναυπακτιακό με ένα εκπληκτικό γκολ καθώς μετά από κόρνερ και διώξιμο του αμυντικού θα πιάσει έναν “κεραυνό” έξω από την μεγάλη περιοχή και θα στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μπατσιούρα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Αχέρων Καναλακίου: Μπατσιούρας, Κωνσταντίνου, Βασιλειάδης, Καπίας, Φράγκος, Ζδράβος, Πότσης, Ντατίδης, Καραμποϊκης (65′ Νικολάου), Τσούτσης, Εμβραϊζογλου (65′ Κωσταμένας)

Ναυπακτιακός Αστέρας: Μένιος, Αργυρόπουλος, Καλαμπόκας, Γιαννόπουλος, Λίτσος, Μαχαίρας, Κοντογιάννης (58′ Πατρώνης), Παλαιοπάνος, Ρουμπάτος (67′ Ναουμίδης), Καψάσκης (Μπατσής), Νιφορόπουλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...