Αστυνομικοί σε κατοίκους της Λέσβου: «Γ@μ… την γκασμαδία σας, τουρκόσποροι»

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο νησί

Χαώδης είναι η κατάσταση στη Λέσβο με τους κατοίκους και τους αστυνομικούς να συμπλέκονται με σφοδρότητα από το πρωί.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως από τους 43 αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στα επεισόδια, οι δύο έχουν τραυματιστεί στα πόδια από σκάγια κυνηγετικού όπλου, ενώ από τις σφοδρές συγκρούσεις έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 10 πολίτες.

Σύμφωνα, το τοπικό σάιτ stonisi.gr οι αστυνομικοί, κατά την αποχώρηση τους από το Διαβολόρεμα και λίγο πριν τη Μυτιλήνη στο ύψος του Στρατοπέδου της Παγανής άρχιζαν να σπάνε αυτοκίνητα και να βρίζουν χυδαιότατα τους κατοίκους της Λέσβου με εκφράσεις του τύπου «Γ@μώ την γκασμαδία σας, τουρκόσποροι» κ.α.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έσπασαν ήταν και αυτό του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολου Βαλτά. Η μανία τους όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά μπήκαν μέσα στο Στρατόπεδο της Παγανής το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν ορμητήριο προκειμένου να πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους.

Πολίτες τόνισαν ότι θα καταθέσουν μήνυση εναντίον των απρόκλητων βιαιοπραγιών και της παράνομης δράσης των ανδρών των ΜΑΤ. Αρνητικά έχει σχολιαστεί και η παντελής απουσία των Εισαγγελικών Αρχών της Μυτιλήνης στα όσα συμβαίνουν από χτες στη Λέσβο με την ανεξέλεγκτη δράση των ομάδων αυτών που κατά τα άλλα ονομάζονται Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης.

.thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...