Αστυνομικοί «τρολάρουν» νεκρούς μπαίνοντας σε φέρετρο! (Βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με πρωταγωνιστές δύο αστυνομικούς που υπηρετούν στην Τροχαία στο Μιλάνο και ήδη έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, κάνουν επίδειξη μαύρου χιούμορ σχεδόν υβρίζοντας τους νεκρούς βγαίνοντας από φέρετρα που προορίζονταν για τους 300 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο Αματρίτσε, μετά τον φονικό σεισμό τον Αύγουστο του 2016.

Συγκεκριμένα, οι δύο αστυνομικοί είχαν αποσπαστεί από το Μιλάνο και είχαν σταλεί ως βοήθεια στο χωριό Λάτσιο στην σεισμόπληκτη περιοχή του Αματρίτσε, όπου έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 300 άνθρωποι.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η εικόνα επικεντρώνεται σε ένα κλειστό φέρετρο, από όπου βγαίνει, παριστάνοντας το «ζόμπι», ένας από τους αστυνομικούς.

Το αστείο των αστυνομικών δεν έκανε τους υπευθύνους να γελάσουν, οι οποίοι τους έθεσαν αμέσως σε 10 μέρες διαθεσιμότητα χωρίς αποδοχές.

«Η πράξη αυτή ήταν τελείως ανάρμοστη και θα επιβληθούν οι μεγαλύτερες δυνατές ποινές» ανέφερε ο διοικητής της αστυνομίας του Μιλάνο, Αντόνιο Μπαρμπάτο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/277098-Astynomikoi-trolaroyn-nekroys-mpainontas-se-pheretro-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...