Αστυνομικός σκοτώθηκε με το όπλο του

Ένας αστυνομικός που προσπαθούσε να συλλάβει έναν ύποπτο έχασε τη ζωή του, όπως και ο δεύτερος άνδρας, σε μάχη σώμα με σώμα που είχαν τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

Ο 33χρονος αστυνομικός δέχθηκε τρεις σφαίρες, πιθανότατα από το δικό του όπλο, ενώ πάλευε με τον ένοπλο άνδρα, στο έδαφος.

Ο αστυνομικός έκανε περιπολία σε συγκρότημα πολυκατοικιών, όπου η Μονάδα του ερευνούσε για τη δράση συμμορίας.

Ο ίδιος και ο συνάδελφός του καταδίωξαν τον άνδρα που απέφυγε τις ερωτήσεις τους και ακολούθησε η μάχη στο έδαφος.

Ενώ οι δύο άνδρας πάλευαν, η κάμερα που είχα πάνω του ο αστυνομικός τον κατέγραψε να λέει: «το πιάνει, το πιάνει!».

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, το όπλο του 33χρονου πυροβόλησε πέντε φορές. «Σε αυτό το σημείο δεν είναι ξεκάθαρο ποιος πυροβόλησε με το όπλο του αστυνομικού», αναφέρθηκε στις σχετικές δηλώσεις.

Πέντε αστυνομικοί πυροβόλησαν κατά του 27χρονου υπόπτου, που πέθανε στο σημείο.

Το όπλο του νεαρού δεν είχε ρίξει. Η ταυτότητά του δεν έχει γίνει γνωστή, όμως οι αστυνομικοί είπαν ότι ήταν με αναστολή μέχρι το 2022, μετά από σύλληψη που είχε γίνει πέρυσι αλλά και άλλες παλιότερες καταδίκες, μεταξύ των οποίων και για ληστεία.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε τα τελευταία επτά χρόνια και είναι ο δεύτερος από το τμήμα της Νέας Υόρκης που χάνει τη ζωή του τον τελευταίο χρόνο, αφού ένας συνάδελφός του είχε πέσει από πυρά που είχε ρίξει κατά λάθος ένας άλλος αστυνομικός, κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά υπόπτου για κλοπή.

ant1news.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...