Ασφαλιστικά μέτρα στη μητέρα τους, Demi Moor

Ασφαλιστικά μέτρα στη μητέρα τους, Demi Moor
Τα βάσανα δεν σταματάνε εδώ για την Demi Moore αφού είναι γνωστό πως οι τρείς κόρες της Rumer, Scout και Tallulah έχουν κόψει κάθε επαφή μαζί της, καθώς θέλουν να βρουν την ηρεμία τους όπως οι ίδιες λένε.
Η γνωστή ηθοποιός είναι στην κυριολεξία κουρέλι από την αδιαφορία των παιδιών της, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί τους, μέσω τηλεφώνου ακόμα και e-mail χωρίς ωστόσο να έχει ανταπόκριση.

Οι τρεις νεαρές Willis σκέφτονται πολύ σοβαρά να της κάνουν ασφαλιστικά μέτρα, γιατί η μαμά τους τις ενοχλεί και θέλουν την ησυχία τους.

Νομικός σύμβουλος υποστηρίζει: «Είναι αδύνατο να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα στην ίδια σου την μητέρα μόνο και μόνο επειδή προσπαθεί να σου τηλεφωνήσει. Αν ήταν έτσι, τότε οι περισσότερες οικογένειες θα βρίσκονταν στα δικαστήρια»!

Η ρήξη ανάμεσα στην Demi και τις τρεις κόρες της, ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς, μετά το διαζύγιό της από τον Ashton Kutcher. Μπορεί οι κόρες της να στάθηκαν στο πλευρό της όσο η μαμά τους νοσηλευόταν σε κλινική, όμως τώρα που βεβαιώθηκαν ότι πατάει 6πια στα πόδια της έφυγαν από το σπίτι και πήγαν να ζήσουν με τον πατέρα τους Bruce Willis.

Οι φωτογραφίες της από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, δείχνουν έναν άνθρωπο δυστυχισμένο.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...