Ασύλληπτο: Απατεώνες έπεισαν 73χρονη να κρεμάσει 18.000 στην αυλόπορτα!

ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟΣ

Το τέλειο θύμα βρήκαν απατεώνες με την γνωστή κομπίνα του δήθεν τροχαίου δυστυχήματος στο πρόσωπο 73χρονης στα Φάρσαλα, η οποία κρέμασε στην αυλόπορτα του σπιτιού της 18.000 ευρώ!

Το ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης σε χωριό των Φαρσάλων όταν άγνωστη τηλεφώνησε στο σπίτι της ηλικιωμένης και, αφού της συστήθηκε ως αστυνομικός, την έπεισε ότι η κόρη της προκάλεσε δυστύχημα.

 Όπως της είπε, για να αποφύγει το παιδί της το «αυτόφωρο» θα έπρεπε να της δώσει το ποσό των 18.000 ευρώ.

Μάλιστα, την έπεισε να βάλει τα χρήματα μέσα σε χαρτοσακούλα και να τα «κρεμάσει» στην εξωτερική αυλόπορτα.

Η ευκολόπιστη γυναίκα ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες των απατεώνων, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να περάσουν και να πάρουν τα χρήματα ανενόχλητοι χωρίς καν να χρειαστεί να δείξουν τα πρόσωπά τους στην 73χρονη.

Υπενθυμίζεται πως σε άλλη περίπτωση, Λαρισαία πείσθηκε να βγει στο μπαλκόνι από το οποίο… έριξε τα χρήματα σε συνεργάτη των απατεώνων που ανέμενε στον δρόμο.

Η εξαπάτηση ηλικιωμένων με το πρόσχημα του τροχαίου δυστυχήματος έχει λάβει διαστάσεις χιονοστιβάδας και εξελίσσεται σε «Λερναία Ύδρα» για την Αστυνομία, αφού, παρά τις συνεχείς συλλήψεις επιτήδειων, εξακολουθούν να εμφανίζονται διαρκώς άλλοι απατεώνες που χρησιμοποιούν αυτή την κομπίνα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...