«Ατυχήματα» προκαλεί η παρουσία του Γ. Παπαδάκη στη Μήλο

 «Ατυχήματα» προκαλεί η παρουσία του Γ. Παπαδάκη στη Μήλο
Φανατικός επισκέπτης της Μήλου ο Γιώργος Παπαδάκης, την επέλεξε και φέτος όπως κάθε χρόνο τέτοιον καιρό, για τις θερινές διακοπές του.
Μαζί με την οικογένειά του ο δημοσιογράφος έχει καταλύσει στην όμορφη Απολλώνια όπου και περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί με ντόπιους, αλλά και φίλους που τον επισκέπτονται.

Σχεδόν καθημερινά δίνει το παρών στο μαγαζί της Κούλας για ούζα, ενώ τιμά και την ταβέρνα του Ηλία στο πανέμορφο Παλαιοχώρι με την καταπληκτική παραλία! Μάλιστα πολλοί που τον αναγνωρίζουν – παρά το γεγονός ότι κυκλοφορεί διαρκώς με μαύρα γυαλιά, του πιάνουν την κουβέντα, με τον δημοσιογράφο να ανταποκρίνεται φιλικά.

Ωστόσο, δεν λείπουν και τα «ατυχήματα» στο πέρασμά του, με «θύματα» κυρίως πιτσιρικάδες που τον αναγνωρίζουν και μένουν με ανοιχτό το στόμα! Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που μας μετέφεραν: γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους, όταν εκείνα τον αντελήφθησαν και χαζεύοντάς τον αποσβολωμένα, έχασαν την ισορροπία τους, με αποτέλεσμα να πέφτει το ένα μετά το άλλο στη θάλασσα!

Πηγή:enimerosi 24

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...