Αυγενάκης: Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα

Αυγενάκης: Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα
Αυγενάκης: Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα


21/04/2020 – 14:53

Τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα – στις περιπτώσεις φυσικά όπου οι αρμόδιες διοργανώτριες αρχές θα αποφασίσουν τη συνέχισή τους – θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν στα τέλη Μαΐου ή το αργότερο στις αρχές Ιουνίου σύμφωνα με όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Αυτό υπογράμμισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μιλώντας στην ΕΡΤ-1, υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι δε θα υπάρξει κάποια δυσμενής εξέλιξη στην εξάπλωση του κορωνοϊού, που θα πάει πίσω όλο τον σχεδιασμό και εάν φυσικά το εγκρίνουν και οι αντίστοιχες ομοσπονδίες, καθώς για παράδειγμα στο μπάσκετ, ο ΕΣΑΚΕ έχει αποφασίσει διακοπή, ενώ η ΕΟΚ έχει αναβάλει κάθε δραστηριότητα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Αυγενάκης, «αν όλα πάνε καλά, τα σχέδιά μας είναι αρχές Μαΐου να ανοίξουν οι εγκαταστάσεις για αυτούς που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μέσα Μαΐου να ανοίξουν όλα τα γήπεδα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών και όσων αθλητών συνεχιστούν τα πρωταθλήματά τους. Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, εφόσον το αποφασίσουν οι αντίστοιχες ομοσπονδίες».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης πρόσφατα είχε πει ότι… βλέπει ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων στο ποδόσφαιρο, πιθανότατα κεκλεισμένων των θυρών. Υπενθυμίζεται ότι είχε τονίσει νωρίτερα: «Έχουμε πλάνο αν διακοπεί το πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να συνεχιστεί». Την ίδια ώρα, η Super League αποφάσισε αναστολή μέχρι τις 24 Απριλίου λόγω του κορωνοϊού, σε μια τηλεδιάσκεψη που υπερίσχυσε η άποψη της διακοπής, όπως έχει γίνει και στο μπάσκετ.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...