Αυλαία σήμερα για τους Ολυμπιακούς Τι θα δούμε στην τελετή λήξης

Αυλαία σήμερα για τους Ολυμπιακούς Τι θα δούμε στην τελετή λήξης
Η αυλαία των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων πέφτει σήμερα με δύο συμμετοχές για τα ελληνικά χρώματα με τον Κωνσταντίνο Πούλιο να συμμετέχει στον Μαραθώνιο και τον Περικλή Ηλία να συμμετέχει στο cross country της ποδηλασίας με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάριασμα.

Την ίδια ώρα οι διοργανωτές κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες για την Τελετή Λήξης αλλά ήδη κάποιες κάποιες πληροφορίες διέρρευσαν.

Η Τελετή θα έχει διάρκεια 3,5 ώρες, τη σκηνοθετεί ο Κιμ Γκάβιν και αναμένεται να είναι αφιερωμένη στη βρετανική μουσική. Στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ θα εμφανιστούν πολλά, γνωστά ονόματα της βρετανικής μουσικής σκηνής, όπως ο Τζορτζ Μάικλ, οι Spice Girls, οι Madness, οι Blur, οι Who, ο Ρέι Ντέιβις, η Άνι Λένοξ, η Τζέσι Τζέι, ο Ed Sheeran, η Κέιτ Μπους, ενδεχομένως και η Αντέλ (αν και είναι έγκυος).

Ο Τζορτζ Μάικλ έχει επιβεβαιώσει μέσω Twitter τη συμμετοχή του (την πρώτη του live εμφάνιση εδώ και πάνω από ένα χρόνο), ενώ η θεωρούμενη ως δεδομένη συμμετοχή των Take That είναι αμφίβολη, λόγω του θανάτου του νεογέννητου μωρού του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Γκάρι Μπάρλοου, την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, άλλοι καλλιτέχνες που αναμένεται να συμμετάσχουν είναι ο Eric Idle, που θα τραγουδήσει το τραγούδι των Μonty Python “Always Look on The Bright Side of Life”, ενώ οι David Jason και Nicholas Lyndhurst θα εμφανιστούν φορώντας τα κοστούμια των Μπάτμαν και Ρόμπιν αντίστοιχα.

Επίσης, τον δικό του ρόλο θα έχει και ο Βρετανός κωμικός Russell Brand, τέως σύζυγος της Katy Perry. Αφιέρωμα θα γίνει και στη βρετανική μόδα, με σουπερμόντελ να παρελάσουν μπροστά από τα μάτια των χιλιάδων θεατών. Επικεφαλής τους θα είναι η Βρετανίδα Kate Moss, η οποία θα ακολουθείται από τις Naomi Campbell, Lily Cole και Stella Tennant….
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...