Στο τέλος του 2021, και λόγω της μετάλλαξης Όμικρον, τα γήπεδα «έκλεισαν» και η πληρότητα τους έφτανε το 10% με πλαφόν τα 1.000 άτομα για τα μεγάλα γήπεδα.

Πρακτικά, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έπαιξαν με κλειστά γήπεδα στο ποδόσφαιρο, ενώ τα 1.000 άτομα στη Λεωφόρο, στο κλειστό του ΟΑΚΑ ή του ΣΕΦ δεν έκαναν κάποια… διαφορά όσον αφορά το «σφυγμό» της κερκίδας.

Πλέον, με τους «σκληρούς» δείκτες της πανδημίας να έχουν αρχίσει να υποχωρούν, τα γήπεδα αναμένεται να ανοίξουν από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου και μετά τουλάχιστον στο 50% και μόνο με εμβολιασμένους.

Κερδισμένοι από αυτή την κατάσταση θα είναι σίγουρα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, αναφορικά με τις ρεβάνς σε Europa League και Conference League (με Αταλάντα και Μίντιλαντ αντίστοιχα), στις 24 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, με ειδικό πρωτόκολλο και 2.000 θεατές θα διεξαχθεί το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ στο Ηράκλειο (18 και 20 Φεβρουαρίου), κατόπιν ειδικής άδειας που ζήτησε και πήρε η ΕΟΚ.

Όλα δείχνουν ότι τα «κλειστά» γήπεδα θα αποτελέσουν παρελθόν, με τον κόσμο να επιστρέφει στα γήπεδα. Όπως και να ‘χει, οι θύρες θα ανοίξουν μόνο για τους εμβολιασμένους, και πλέον υπάρχει αναμονή αν θα αφορά μόνο κατόχους διαρκείας ή και μεμονωμένα εισιτήρια.

dikaiologitika.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...