Αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές

Αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου. Στα ανατολικά και νότια τα φαινόμενα θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 29 στην Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Ασθενείς μέχρι μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές ή καταιγίδες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...