Αυτές είναι οι «εκρηκτικές» στρατιωτίνες του ισραηλινού στρατου (Εικόνες)

Αυτές είναι οι «εκρηκτικές» στρατιωτίνες του ισραηλινού στρατου

Πριν και από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948, οι Ισραηλινές γυναίκες λάμβαναν παραδοσιακά μέρος στο στρατό της χώρας τους.

Και παρόλο που μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό για τους περισσότερους Ισραηλινούς να βλέπουν όμορφες νεαρές γυναίκες που μοιάζουν με μοντέλα να περπατούν στους δρόμους του Ισραήλ με ένα πλήρως αυτόματο όπλο σαν αξεσουάρ μόδας, για τον υπόλοιπο κόσμο είναι μια ασυνήθιστη και άκρως εντυπωσιακή εικόνα.

Στο Ισραήλ η στράτευση των γυναικών μπορεί να είναι υποχρεωτική αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι γυναίκες αυτές στερούνται απαραίτητα τη… θηλυκή τους πλευρά.

Οι γυναίκες πηγαίνουν στο στρατό μόλις ολοκληρώσουν την υποχρεωτική σχολική εκπαίδευση (το δικό μας Λύκειο) και υπηρετούν για 24 μήνες, αν και σε κάποιες υπηρεσίες η θητεία φτάνει τους 36 μήνες.

Συνεχίζουν, μάλιστα, να είναι σε εφεδρεία μέχρι τα 38 τους.

Οι στρατιωτίνες έχουν ακόμα και τη δική τους σελίδα στο Instagram που ονομάζεται hotisraeliarmygirls, η οποία διαθέτει φωτογραφίες από περισσότερες από 2.000 γυναίκες-μέλη του στρατού του Ισραήλ.


1

 


1111111111111

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/289637-Aytes-einai-oi-ekrektikes-stratiotines-toy-israelinoy-stratoy-Eikones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...