Αυτή είναι η ελληνική φρεγάτα που άλλαξε πορεία στο «Oruc Reis»! Τι ισχυρίζονται οι Τούρκοι… (Εικόνες)

Αυτή είναι η ελληνική φρεγάτα που άλλαξε πορεία στο «Oruc Reis»! Τι ισχυρίζονται οι Τούρκοι… (Εικόνες)
Ναυτικό

Είναι  η εικόνα ντοκουμέντο, η οποία δείχνει το «Oruc Reis» απο το Καστελόριζο  να κάνει στροφή προς τα νοτιοδυτικά…Όταν βρήκε μπροστά του την Ελληνική Φρεγάτα του ΠΝ

Σε απόσταση ενός μόλις μιλίου εμφανίστηκε  Η   Φ/Γ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ (F 462) ελληνική φρεγάτα τύπου S, η οποία  παρέμεινε ακίνητη και τρομακτικά  Απειλητική

Τα τουρκικά πολεμικά πλοία  συνοδείας δεν φαίνονται στη περιοχή , καθώς καθυστέρησαν  να κάνουν τον ελιγμό ,να ακολουθήσουν το «Oruc Reis» στη στροφή που έκανε για πίσω με ελαφρύ κυματισμό!

Να επισημάνουμε ότι μόλις αναρτήθηκε η συγκεκριμένη εικόνα έσπευσαν πάρα πολλοί στο F/B  να μιλήσουν για  Μοντάζ  και Fake news…Υιοθετώντας πλήρως  την Τουρκική θέση και την προπαγάνδα, όπως αναφέρει το veteranos.gr.

Η αλήθεια όμως  αποκαλύφθηκε και έγινε θέμα στα Δελτία Ειδήσεων στα Κανάλια αλλά  και στα Διεθνή ΜΜΕ ...Στην υγεία σας παίδες !

Η φωτογραφία ντοκουμέντο τραβήχτηκε το πρωί της Τρίτης, όταν το τούρκικο ερευνητικό έστριβε σε απόσταση 9 μιλιών από το Καστελόριζο …

Έκαναν την “πάπια” τα τουρκικά πολεμικά: Φρεγάτα του ΠΝ έκοψε τη Ρότα του «Oruc Reis»! (Εικόνα)

κουντουριώτης

Η Φρεγάτα μας

Διαστάσεις: 130,5/14,6/6,2 μέτρα
Εκτόπισμα: 3.630 τόν.
Πρόωση: 2 RR Olympus 56.800 HR, 2 RR Tyne 10
Ταχύτητα: 30 κόμβοι
Πλήρωμα: 198
Οπλισμός: 1 πυροβόλο 76χιλ. ΟΤΟ Melara, 1 σύστημα εγγύς προστασίας Phalanx, σύστημα Κ/Β Ε/Ε Harpoon και Ε/Α Sea Sparrow. Επίσης Α/Υ τορπίλες και σύστημα ΗΝ αντίμετρων.

Έχει δυνατότητα μεταφοράς 2 Ε/Κ ΑΒ 212ASW.Ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Koninklijka Maatschappij de Schelde στο Vlissingen της Ολλανδίας και εντάχθηκε στη δύναμη του Ολλανδικού Ναυτικού στις 26 Οκτωβρίου 1978.

Αγοράσθηκε από το Π.Ν. και η ύψωση της Ελληνικής Σημαίας έγινε στο Den Helder της Ολλανδίας στις 15 Δεκεμβρίου 1997, με πρώτο κυβερνήτη τον Ανπχο Δ. Ελευσινιώτη ΠΝ.

Κατέπλευσε στην Ελλάδα στις 6 Απριλίου 1998. Του ιδίου τύπου: EΛΛΗ, ΛΗΜΝΟΣ, AΔΡΙΑΣ, ΑΙΓΑΙΟΝ, ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ και ΚΑΝΑΡΗΣ.

  • Από τον Ιούλιο του 2004 έως το Μάρτιο του 2006 το πλοίο βρισκόταν σε επισκευή εκτελώντας εκσυγχρονισμό μέσης ζωής στα Ε.Ν.Α.Ε.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...