Αυτή είναι η λύση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.Βίντεο-δηλώσεις

Το Nafpaktia news.gr τις τελευταίες ημέρες σας έχει παρουσιάσει αρκετά ρεπορτάζ με την κατάσταση στους δρόμους της πόλης. Συγχρόνως καταγράψαμε την κίνηση με φανάρια και χωρίς φανάρια και η λύση για την κυκλοφορία χωρίς ουρές και χωρίς γκρίνια είναι εύκολη.

Είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Χρήστο Λαουρδέκη ο οποίος για όσους γνωρίζουν χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο επίμαχο σημείο (S) του λιμανιού, που για τους υπευθύνους είναι το πρόβλημα στην εξομάλυνση του κυκλοφοριακού με την έναρξη των εργασιών ανάπλασης.

Ο κ. Λαουρδέκης μίλησε στην κάμερα του Nafpaktia news.gr και εξήγησε ότι ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας επιτρέπει σε συνθήκες που γίνονται έργα οι παράπλευροι δρόμοι να μετατρέπονται σε διπλής συνεχούς κυκλοφορίας με την ανάλογη χάραξη, σήμανση και επίβλεψη της τροχαίας εάν κρίνεται απαραίτητη.

Σημείωσε επίσης, ότι ο δρόμος στην περιοχή είναι φαρδύτερος απ΄ότι στο παρελθόν,καθώς εξυπηρετο]ύσε ακόμη και ταυτόχρονη διέλευση μεγάλων αυτοκινήτων.

Θέλει λοιπόν αποφάσεις και γνώση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας ουτώς ώστε επιτέλους να δοθεί λύση και να μην υπάρχει το χάος που αντικρίζουμε κατά τις ώρες αιχμής στους δρόμους της πόλης

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο καθώς και δηλώσεις



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...