Αυτή είναι η σύζυγος του Κιμ – “Εξαφανίστηκε” μυστηριωδώς

Φουντώνουν οι φήμες που για “εξαφάνιση” της πρώτης κυρίας της Βόρειας Κορέας καθώς η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν πριν από εφτά ολόκληρους μήνες και έκτοτε… σιγή ασυρμάτου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που παρατηρούν με προσοχή τις εξελίξεις στην Πιονγιάνγκ, η Ρι Σολ Τζου, η οποία έκανε το «ντεμπούτο» της ως σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν το 2012, δεν έχει εμφανιστεί ούτε μια φορά στο πλευρό του άνδρα της τους τελευταίους μήνες, παρά το γεγονός ότι εκείνος έχει πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο λόγος για αυτήν την «εξαφάνιση» μπορεί να είναι απλώς μιας εγκυμοσύνη, η αύξηση των μέτρων ασφαλείας για την προστασία της «πρώτης κυρίας» της Βόρειας Κορέας ή κάτι αρκετά πιο… δυσοίωνο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Indpendent, υπάρχουν φήμες ότι η όμορφη Ρι Σολ Τζου δεν τα πήγαινε καλά τελευταία με την κουνιάδα της, τη μικρότερη αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν και επικεφαλής του υπουργείου «Προπαγάνδας».

Δεδομένων της αυξημένης δύναμης που έχει αποκτήσει η Κιμ Γιο Τζονγκ τα τελευταία χρόνια και των… ακραίων αντιδράσεων που τείνει να έχει η οικογένεια εις βάρος συγγενών που έχουν πέσει σε δυσμένεια (υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν τρία χρόνια ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τον ίδιο του τον… θείο), η ενδοοικογενειακή κόντρα μπορεί να είχε ολέθριες συνέπειες για τη νεαρή σύζυγο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η Ρι είχε εξαφανιστεί ξανά επί πολλούς μήνες το 2012, λίγο καιρό αφότου ανακοινώθηκε στο κοινό ο γάμος της με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, και τότε η αιτία ήταν η εγκυμοσύνη του πρώτου της παιδιού με τον Βορειοκορεάτη δικτάτορα. Ας ελπίσουμε – για το καλό της – ο λόγος να είναι ξανά ο ίδιος.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...