Αυτοκίνητο έπεσε σε χείμαρρο στην Αμφίκλεια

Νεκρός ο πατέρας – Μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο 2ο χλμ της επαρχιακής οδού Αμφίκλειας – Τιθορέας, όταν αυτοκίνητο έπεσε σε χείμαρρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου πάνω σε μια γέφυρα. Το αυτοκίνητο που είχε μαζί του και τρέιλερ με ένα σκύλο, έπεσε στο κενό και έσκασε με τον ουρανό πάνω στα βράχια στην άκρη του χειμάρρου.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφίκλειας, το κλιμάκιο της Πολυδρόσου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία. Μέσα σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, υπό βροχή, ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού της τριμελούς οικογένειας.

Όπως αναφέρει το lamiareport, μετά από αρκετή ώρα οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον οδηγό και σοβαρά τραυματισμένες τις δυο γυναίκες, τη σύζυγό του και την κόρη του, οι οποίες αρχικά διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας.

Το σκυλί της οικογένειας, που ήταν στο τρέιλερ, δεν τραυματίστηκε και το παρέλαβαν συγγενείς ή φίλοι της οικογένειας που σύμφωνα με πληροφορίες ει ναι από Αθήνα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/272573-Aytokineto-epese-se-cheimarro-sten-Amphikleia ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...