Αυτοψία στο έργο κατασκευής γέφυρας στον Κλειτόριο Ποταμό

Αυτοψία στο έργο κατασκευής γέφυρας στον Κλειτόριο Ποταμό

Αυτοψία στο έργο κατασκευής της νέας γέφυρας στον Κλειτόριο ποταμό έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Πρόκειται για το έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση της νέας Γέφυρας μικτής κατασκευής στον Κλειτόριο ποταμό που συνδέει την Κλειτορία με την Τρίπολη, του Δήμου Καλαβρύτων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος», το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης είναι 8 Ιουνίου 2013 και έχει προϋπολογισμό 250.000,00 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΤΕΟ Α.Ε.

Ο κ. Αλεξόπουλος μαζί με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαίας Παναγιώτη Παγιασλή και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενημερώθηκαν από τον εκπρόσωπο του εργολάβου, Παναγιώτη Ρεμπή, για την πορεία των εργασιών και πίεσαν για την επιτάχυνσή τους.

«Θα πρέπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να ολοκληρωθεί το έργο και να δοθεί πάλι σε κυκλοφορία η γέφυρα, ώστε να σταματήσει ο αποκλεισμός μιας ολόκληρης περιοχής και η ταλαιπωρία των κατοίκων της» σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος υπενθυμίζοντας πως η γέφυρα υπέστη σοβαρές ζημιές εξαιτίας φαινομένων της έντονης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή προ μερικών μηνών.

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...