Αυτός είναι ο παίκτης του Παναθηναϊκού που… γλυκοκοιτάζει ο Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο παίκτης του Παναθηναϊκού που… γλυκοκοιτάζει ο Ολυμπιακός
Αυτός είναι ο παίκτης του Παναθηναϊκού που... γλυκοκοιτάζει ο Ολυμπιακός


13/04/2020 – 11:01

Ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψη παίκτη του Παναθηναϊκού και αναμένει τις εισηγήσεις του Πέδρο Μαρτίνς. Ως ένα από τα πιο… hot ονόματα των ημερών εξελίσσεται ο Εμανουέλ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ των «πρασίνων» παραχώρησε συνέντευξη στην οποία άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του, χθες το βράδυ προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση και σήμερα το όνομά του εμφανίζεται ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, στον Ολυμπιακό περιμένουν τις εισηγήσεις του Πέδρο Μαρτίνς και ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται μέσα σε αυτές να συμπεριλάβει το όνομα του Ινσούα. Σαν μια περίπτωση που είτε μπορεί να αποτελέσει βασική επιλογή, αν ο Τσιμίκας αποχωρήσει, είτε εναλλακτική λύση του Έλληνα αριστερού μπακ.

Ο Ινσούα μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και οι έως τώρα συζητήσεις με τους «πράσινους» έχουν πέσει στο κενό. Φαίνεται πως μεταξύ Παναθηναϊκού και παίκτη υπάρχει μεγάλη απόσταση στο οικονομικό, με τον Ολυμπιακό να… καραδοκεί, αλλά τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι εκείνος που εν τέλει θα αποφασίσει.

Ησηηση

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...