Αυτό είναι το σύστημα και η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου

Αυτό είναι το σύστημα και η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου
Αυτό είναι το σύστημα και η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου

Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στον Βόλο. Οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορονοϊό στα οποία υποβλήθηκε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα το πρωί και από τη στιγμή που αυτά ήταν αρνητικά, η αποστολή ταξίδεψε για την πόλη της Μαγνησίας.

Εκεί όπου αύριο στις 21:00 η «Ένωση» θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Κοντά στην ΑΕΚ βρίσκεται και ο διοικητικός ηγέτης της, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ταξίδεψε στον Βόλο. Φυσικά δεν θα βρίσκεται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού λόγω της ποινής απαγόρευσης εισόδου που του έχει επιβληθεί, ωστόσο με αυτή την παρουσία του εκεί δείχνει ότι είναι πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές, ενόψει μιας μεγάλης αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο χωρίς προβλήματα. Σε αυτή συμμετείχαν και οι 22 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή, με τους «κιτρινόμαυρους» να αποσύρονται έπειτα σε ξενοδοχείο του Βόλου.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει δοκιμάσει όλες τις προηγούμενες μέρες το σύστημα 4-3-3, με τις επιλογές του να είναι συγκεκριμένες φυσικά από τη στιγμή που στον τελικό έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι ποδοσφαιριστές ανήκαν στο ρόστερ της περσινής σεζόν.

Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας και Μπακάκης τετράδα στην άμυνα, Σιμόες, Κρίστιτσιτς και μπροστά τους ο Μάνταλος στο κέντρο, αριστερά ο Λιβάγια, δεξιά ένας από τους Βέρντε – Αλμπάνη και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα. Φυσικά από τη στιγμή που ο Λάτσι έβγαλε τις δύο τελευταίες προπονήσεις, ο Καρέρα θα μπορούσε να διαμορφώσει το πλάνο του σε 3-5-2 με τον νεαρό Σλοβένο στόπερ να προστίθεται στο κέντρο της άμυνας, τον Παουλίνιο να παίζει δεξιά σε αυτήν την περίπτωση αντί του Μπακάκη και τον Βέρντε ή τον Αλμπάνη (ανάλογα με την επιλογή) να μένει εκτός ενδεκάδας. Ωστόσο το 4-3-3 είναι το επικρατέστερο.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...