Αυτό κι αν είναι απίστευτο: Κόκορας σκότωσε αστυνομικό!

Αυτό κι αν είναι απίστευτο: Κόκορας σκότωσε αστυνομικό!
κόκκορας

Νεκρός από επίθεση κόκορα, έπεσε ένας αστυνομικός στις Φιλιππίνες, κατά τη διάρκεια κοκορομαχίας στην επαρχία της βόρειας Σαμάρ.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο αξιωματικός της αστυνομίας Κρίστιν Μπόλοκ δέχτηκε πλήγμα από το ξυράφι που ήταν δεμένο στο πόδι του κόκορα, μια συνηθισμένη πρακτική κατά τη διάρκεια των κοκορομαχιών.
Η λεπίδα του κόκορα τραυμάτισε θανάσιμα τον αστυνομικό

Η λεπίδα τραυμάτισε τον αστυνομικό στο πόδι, κόβοντας την μηριαία αρτηρία του άτυχου άνδρα που οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ήταν πολύ αργά, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός τους.

Οι κοκορομαχίες έχουν απαγορευτεί στις Φιλιππίνες εξαιτίας των περιορισμών που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Πριν τον κορωνοϊό, οι κοκορομαχίες επιτρέπονταν σε αδειοδοτημένους χώρους τις Κυριακές και σε εορταστικές ημέρες.

Παρόμοιο περιστατικό καταγράφηκε τον περασμένο Ιανουάριο σε επαρχία της Ινδίας. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, άνδρας κρατούσε στα χέρια του τον κόκορα που έφερε στα πόδια τη λεπίδα.

Το πτηνό αντέδρασε προκειμένου να ξεφύγει από τα χέρια του, πριν ακόμη ξεκινήσει η κοκορομαχία, με αποτέλεσμα η λεπίδα να τραυματίσει θεατή που βρισκόταν κοντά, στην κοιλιακή χώρα. Το τραύμα ήταν βαθύ, με αποτέλεσμα ο 55χρονος θεατής στην Ινδία να βρει τότε τραγικό θάνατο.
Τρεις συνελήφθησαν για τις κοκορομαχίες στις Φιλιππίνες

Μιλώντας για το τραγικό γεγονός στο γαλλικό πρακτορείο AFP, ο επικεφαλής της αστυνομίας στην περιοχή, Αρνέλ Απούντ, αποκάλεσε το δυστύχημα «ατυχές» και έκανε λόγο για «μια ανεξήγητη ατυχή στιγμή».

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μου αναφέρθηκε. Είναι η πρώτη φορά στα 25 χρόνια στην υπηρεσία που έχασα άνδρα από κόκορα» είπε ο αστυνομικός και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος.

Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν και επτά κόκορες κατασχέθηκαν, μαζί με δυο σετ λεπίδων και χρηματικό ποσό 550 πέσο (9,37 ευρώ), σύμφωνα με το φιλιππινέζικο πρακτορείο. Τρεις ακόμη ύποπτοι για τη διοργάνωση παράνομων κοκορομαχιών αναζητούνται.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...