«Αυτό που όλοι “χρησιμοποιούν” τους γονείς μου για να οικονομήσουν έχει πια παραγίνει»

«Αυτό που όλοι “χρησιμοποιούν” τους γονείς μου για να οικονομήσουν έχει πια παραγίνει»

Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης, «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» με τη Μαρία Κορινθίου και τον Παναγιώτη Πετράκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε μέσω των social media. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που στιγμάτισαν τους δύο συγκεκριμένους ρόλους, σε μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες, τοποθετήθηκε σχετικά με το ανέβασμα ταινιών των γονιών του στο θεατρικό σανίδι.

Αφορμή για το ξέσπασμά του στάθηκαν δημοσίευματα που αναπαρήγαγαν την πληροφορία του Γιάννη Πουλόπουλου στη «Φωλιά των Κου Κου» πως ο Γιώργος Βάλαρης, που σκηνοθετεί τη θεατρική βερσιόν της «Νεράιδας και το Παλικάρι», σκέφτεται σοβαρά να μεταφέρει στο σανίδι ακόμη μία ταινία του αξέχαστου διδύμου, την «Αρχόντισσα και ο αλήτης». Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πουλόπουλου, στο ρόλο της «Αλίκης» -αν υλοποιηθεί η ιδέα- θα είναι και πάλι η Μαρία Κορινθίου, η οποία έβαψε ξανθά τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου ως «Κατερινιώ».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αν και δεν έχει σχολιάσει τη μεταφορά ταινιών που πρωταγωνιστούσαν οι γονείς του στο θεατρικό σανίδι, το έκανε τώρα και μάλιστα σε αυστηρούς τόνους. Και όπως εξηγεί στην ανάρτησή του αυτό που τον ενοχλεί, είναι πως κάποιοι πατούν πάνω στα ονόματα της Αλίκης και του Δημήτρη για να πάνε… ταμείο και όχι των ίδιων των ρόλων. Κάτι, που δεν θα τον ενοχλούσε.

Πάντως, η Μαρία Κορινθίου σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, είχε παραδεχτεί πως δεν έχει μιλήσει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, γιατί ντρέπεται.

Δείτε όλη την ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ, στο λογαριασμό του στο Facebook.

«Αυτό το πράγμα που όλοι “χρησιμοποιούν” τους γονείς μου για να οικονομήσουν έχει πια παραγίνει. Τόσα βιβλία έχουν εκδοθεί, τόσες παραστάσεις με θέμα την πρωτότυπη ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσαν, και δεν ξέρω και εγώ πόσα άλλα ακόμη που σχετίζονται με αυτούς. Όλοι αυτοί που τα πράττουν, βάζουν μπροστά τη φράση “κάνουμε Τέχνη” , ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να δηλώνουν “πάμε ταμείο”, που λένε και στο στοίχημα! Εγώ, κάθομαι μέχρι στιγμής και παρακολουθώ τα δρώμενα. Να είστε σίγουροι όμως, ότι την κατάλληλη στιγμή θα “απαντήσω” δυναμικά. Τα γράφω όλα αυτά, με αφορμή το άρθρο που διάβασα και μοιράζομαι μαζί σας. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε .

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος απόφοιτος του Harvard, για να καταλάβει τι θέλω να πω με τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Η εκμετάλλευση γίνεται με έμμεσο τρόπο, όταν αναφέρεται το όνομα της Αλίκης και του Δημήτρη. Με άλλα λόγια, δεν είναι σωστό να λέγεται ποιος, η ποια θα παίξει τον ρόλο που έπαιξαν στην τάδε ταινία η Αλίκη και ο Δημήτρης, γιατί με αυτό τον τρόπο διαφημίζει κάποιος την παράσταση του ‘ πατώντας πάνω ‘ στους γονείς μου. Δεν έχω κανένα, μα κανένα πρόβλημα, να δοκιμάσει κάποια/κάποιος την τύχη του , λέγοντας πχ , “Θα παίξω το ρόλο, την Κατερινιώ , και εγώ θα παίξω το ρόλο του Μανούσου, από την ταινία Η Νεράιδα και το Παλικάρι”. Αυτό ακούγεται και είναι μια χαρά. Εάν όμως βάλουν στην εξίσωση τα ονόματα της Αλίκης και του Δημήτρη, τότε μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Αυτό εννοώ όταν αναφέρομαι σε μια έμμεση εκμετάλλευση/διαφήμιση, πείτε το όπως θέλετε. Ελπίζω να σας διευκρίνισα, τι ακριβώς ήθελα να πω. Καλή συνέχεια».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/347798-Ayto-poy-oloi-chresimopoioyn-toys-goneis-moy-gia-na-oikonomesoyn-echei-pia-paraginei ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...