Αύριο στην Πάτρα η κηδεία του Παναγιώτη Τζένου

Την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου στις 12:00 μ.μ στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών, θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου και Γενικού Διευθυντή Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου, που έφυγε από τη ζωή χθες βράδυ από ανακοπή καρδιάς σε ξενοδοχείο της πόλης, σε ηλικίας 47 ετών.

Η ταφή του θα γίνει από το Κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

Πάτρα: Αυτοψία αστυνομικών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε ο Παναγιώτης Τζένος-Οι ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. και ο Αμερικανός γιατρός που άμεσα του χορήγησε αδρεναλίνη

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του διακεκριμένου συναδέλφου και Γενικού Διευθυντή του Ομίλου «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή, ξαφνικά χθες το βράδυ, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικίας 47 ετών.

Ο Παναγιώτης Τζένος γεννήθηκε το 1976 στην Πάτρα, Νομού Αχαΐας. Αν και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Τμήματος Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, από πολύ νωρίς φάνηκε να τον κερδίζει ο Τύπος και η Ενημέρωση.

Το 2000 άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος, αρχικά στην εφημερίδα «Η ΧΩΡΑ», ως οικονομικός και πολιτικός συντάκτης και στη συνέχεια στην εφημερίδα «FINANCIAL BOX», στον Ρ/Σ «PROFIT 96,6» ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης της εκπομπής «Το χρώμα του χρήματος», στον Τ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 10» ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης των εκπομπών «ΜΕΤΡΟ», «Ελεύθερος Ρεπόρτερ», «Αλεπούδες», στην εφημερίδα «TRAFIC» κ.ά.

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Τον Παναγιώτη τον γνώρισα πριν από περίπου 12 χρόνια. Ένας πολύ καλός δημοσιογράφος, επαγγελματίας, ένας ξεχωριστός και καλοπροαίρετος αγωνιστής που πάνω απ’ όλα ήταν παλικάρι. Ένας μεγάλος Ολυμπιακός, ένας άντρας με μεγάλα καρύδια, ένας γνήσιος αυθεντικός μάγκας, πάντα αισιόδοξος, που χωρίς δεύτερη σκέψη έμπαινε μπροστά στα δύσκολα ακόμα και σε αυτά που φάνταζαν ακατόρθωτα και που στο τέλος πάντα κερδίζαμε και ήμασταν Νικητές.

Ακόμα και ο Χάρος δεν πάλεψε μαζί του με μια αρρώστια, τον πήρε στιγμιαία μαζί του με μία ανακοπή. Συμβολικά μας λέει πολλά αυτό το τέλος για την δύναμη του Παναγιώτη…

Η Ανδριάνα, ο Γιάννης και όλοι οι δικοί του άνθρωποι πρέπει να είναι περήφανοι για τον Παναγιώτη και να συνεχίσουν τη ζωή τους εμπνευσμένοι από τις αρχές του και την γενναιότητα που τον διέκρινε.

Έφυγες πολύ νωρίς… Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες φίλε μου και να είσαι σίγουρος ότι θα παραμείνω ο άνθρωπος που αγαπήσατε, χωρίς να αλλάξω τίποτα, όπως μου το ζήτησες στο τελευταίο μήνυμα που μου έστειλες πριν λίγες μέρες…»

tempo24.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...