Α.Δ.Κ.Ν:(προ)Περσινά Ξινά Σταφύλια

Με δελτίο τύπου ο δήμαρχος κ. Γκίζας ενημερώνει τους δημότες «ιθαγενείς» (έτσι αντιλαμβάνεται τη σχέση του με τους δημότες) ότι αρχίζουν οι μελέτες για το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ναυπακτίας. Χρησιμοποιεί δε ως προμετωπίδα τη Μαρίνα της Ναυπάκτου για ευνόητους λόγους και αναφέρει το ποσό των 600.000€ για μελέτες που εγκρίθηκε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ,  κατά τον κ. Γκίζα από το 2021.

Ο κ. Γκίζας σκέπτεται απλά και πρακτικά :

Ποιος δημότης θυμάται ότι το πρόγραμμα αυτό εγκρίθηκε τον Αύγουστο του 2020 ;

Ποιος δημότης θυμάται ότι ο ίδιος μαζί με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου έδωσαν συνέντευξη τύπου στις 8/9/2020 https://youtu.be/FCIgKWqy3GM και ενημέρωσαν τους δημότες για την έγκριση του προγράμματος και τα πολλά έργα που θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου ;

Ποιος δημότης γνωρίζει ότι εδώ και δυόμιση χρόνια έπρεπε να έχουν δημοπρατηθεί οι μελέτες και να είναι έτοιμες για χρηματοδότηση των λιμενικών έργων από το Ταμείο Συνοχής, που αναζητάει και δεν βρίσκει ώριμα έργα ; 

Ο κ. Γκίζας σκέπτεται απλά και πρακτικά :

Τους τελευταίους μήνες της θητείας μου ας παρουσιάσω ως νέο έργο τις μελέτες που δεν έχω κάνει εδώ και δυόμιση χρόνια. Κανένας δεν το θυμάται.

Κανένας δεν γνωρίζει ότι έχω διαλύσει το δήμο και γι’ αυτό δεν μπόρεσα να δημοπρατήσω τις μελέτες, επιπλέον θα φροντίσω ώστε αυτό να μην το μάθει κανείς μέχρι τις εκλογές.  

Από τον Αύγουστο του 2020 τα 608.000€ για τις μελέτες είναι στο Δήμο. Η δημοτική αρχή  πρέπει να βρει τρόπο ώστε οι δημότες να συνεχίσουν  να πιστεύουν στο ψέμα, ότι δεν έχουμε λεφτά.

Όσο για τους προέδρους των Κοινοτήτων Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Κάτω Βασιλικής και Γαλατά κάτι θα βρούμε να τους πείσουμε για την ολιγωρία μας. Πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να καταλάβουν ότι έχουμε  κοινά εκλογικά συμφέροντα.. 

Με αυτόν τον απλό και πρακτικό τρόπο σκέψης ο κ. Γκίζας επιβεβαιώνει το βαθύτερο πιστεύω του ότι απευθύνεται σε «ιθαγενείς», έτσι ελπίζει ότι για μια ακόμη  φορά θα  κλέψει την ψήφο τους.

Ναύπακτος 10/1/2023



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...