Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε 50 μετακινήσεις υπαλλήλων που αναγκάστηκε να κάνει μέχρι σήμερα. Ποτέ όμως δεν απάντησε στα επίμονα ερωτήματα του επικεφαλής της ΑΔΚΝ κ. Γιάννη Μπουλέ για τους λόγους που αρνείται να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο το σχέδιο του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας που έχει ήδη επεξεργαστεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος από την αρχή της δημοτικής περιόδου και το οποίο ο δήμαρχος κρατάει στο συρτάρι του.
Είναι γνωστό ότι στο Δήμο υπάρχουν τμήματα με προϊστάμενο αλλά χωρίς υπαλλήλους. Υπάλληλοι υπηρετούν με παράλληλα καθήκοντα σε περισσότερα του ενός τμήματος κάτι που απαγορεύεται πέραν του διμήνου. Πολλοί υπάλληλοι έχουν φύγει ή έχουν συνταξιοδοτηθεί.
Η δημιουργία νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) αποτελεί προϋπόθεση για την ορθολογική δομή, την σωστή κατανομή του προσωπικού σε Τμήματα και τον καθορισμό των αρμοδιοτήτων, ώστε ο δήμος να λειτουργεί αποτελεσματικά προς όφελος των δημοτών.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στις Υπηρεσίες του Δήμου είναι οι συνεχείς διορθώσεις της ημερήσιας διάταξης και των αποφάσεων, αφού λαμβάνονται με ελλείψεις σημαντικών στοιχείων που προβλέπονται από το νόμο. Υπεύθυνος για το έλειμμα συντονισμού και τη χαώδη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο δήμο είναι αποκλειστικά ο δήμαρχος.
«Το ντόμινο» των τελευταίων μετακινήσεεων αναδεικνύει τις πολιτικές σκοπιμότητες του δημάρχου.

Ο δήμαρχος κ. Γκίζας που έχει την ευθύνη για τη δομή, το προσωπικό και τη λειτουργία του Δήμου, με παλαιοκομματική νοοτροπία προσπαθεί να καλύψει τη χαώδη κατάσταση που δημιούργησε ο ίδιος με τις σκόπιμες και αποσπασματικές μετακινήσεις υπαλλήλων, επειδή δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.
Η πραγματικότητα όμως που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι αμείλικτη και πολύ σύντομα θα το δείξουν με την ψήφο τους



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...