Α.Δ.Κ.Ν: Με συνέπεια χωρίς τυμπανοκρουσίες και επικοινωνιακά τεχνάσματα

Πραγματοποιήθηκε χθες στο ΞΕΝΙΑ συνάντηση εργασίας στελεχών της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας με θέμα τις προσεχείς δημοτικές  εκλογές.

Ο  αριθμός των συμμετεχόντων, το επίπεδο του διαλόγου που έγινε, οι αποφάσεις που πάρθηκαν και το ενδιαφέρον όλων να συμμετάσχουν έμπρακτα μέσα από επιτροπές και ομάδες εργασίας  στην υλοποίηση των στόχων της παράταξης αποδεικνύει  με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η ΑΔΚΝ  όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια υπηρετεί, είτε από θέση δημοτικής αρχής είτε από θέση αντιπολίτευσης, αρχές και αξίες που αναγνωρίζει η κοινωνία.

Στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για την πορεία του δήμου, τις  επιπτώσεις  που έχουν στη λειτουργία του οι  τελευταίες εξελίξεις και αναφορά στις πολιτικές που πρέπει να ασκηθούν, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι αρνητικές συνέπειες στο εξάμηνο που απομένει μέχρι την παράδοση της δημοτικής αρχής τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η ΑΔΚΝ σε όλη την αυτοδιοικητική πορεία της συνδυάζοντας την εμπειρία με την ανανέωση αποδεικνύει  ότι είναι μία συμπαγής αυτοδιοικητική παράταξη έτοιμη να ανταποκριθεί και αυτή τη φορά  στις αλλαγές που φέρνει ο «Κλεισθένης» στην αυτοδιοίκηση.

Η αρραγής ενότητα και η ετοιμότητα της ΑΔΚΝ είναι η αιτία που τελευταία κυκλοφορούν  ευφάνταστα  σενάρια με επίκεντρο τον επικεφαλής της παράταξης με μοναδικό στόχο αυτών που τα επινοούν  να ανακόψουν τη δυναμική πορεία της παράταξης αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη.

Η ΑΔΚΝ χωρίς τυμπανοκρουσίες και επικοινωνιακά τεχνάσματα αρχίζει τον αγώνα για τη διεκδίκηση του δήμου δύο μήνες πριν τις εκλογές με σεβασμό στους θεσμούς που υπηρετεί με συνέπεια.

Ναύπακτος 19-3-2019



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...