Στη δημοσιότητα δίνεται η λίστα των προσώπων που συγκροτούν το ισχυρό ψηφοδέλτιο για τη δ.ε.Ναυπάκτου της Ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Ναυπακτίας.

Υποψήφιοι Δ.Ε. Ναυπάκτου                                                                                    

   Αγγελόπουλος Τάσος, Κτηνίατρος

Γεννήθηκα και διαμένω στο Μολύκρειο Ναυπακτίας. Τελείωσα το  Λύκειο Ναυπάκτου και σπούδασα στη Κτηνιατρική Σχολή του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Εργάστηκα στο Τμήμα Κτηνιατρικής Ναυπακτίας ως Προϊστάμενος ως την πρόσφατη συνταξιοδότηση μου. Εκλέχτηκα Δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Αντιρρίου (πέντε συνεχόμενες τετραετίες) και διετέλεσα Αντιδήμαρχος και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Την περίοδο 2003- 2006 υπήρξα μέλος του Δ.Σ της ΤΕΔΚ Αιτωλ/νίας και μέλος της γενικής συνέλευσης της: Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.  Στις Εθνικές εκλογές του 2012 ήμουν υποψήφιος βουλευτής Αιτωλ/νίας με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς.

 Αθανασοπούλου Αγγελική, Ιδιωτική υπάλληλος

Ζω στη Ναύπακτο εκτός από μερικά χρόνια που οι συγκυρίες με έκαναν να μεταναστεύσω στη Γερμανία. Κατάφερα όμως να επιστρέψω στη Ναύπακτο, όπου εργάστηκα για πολλά χρόνια ως μαγείρισσα σε καταστήματα εστίασης. Ήμουν εθελόντρια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο- Μαγειρείο του Δήμου Ναυπακτίας από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του  μέχρι και το 2018 που τη λειτουργία του ανέλαβε ΜΚΟ. Έχω δυο γιους και δυο εγγονές.

  Αλετράς Γιάννης, Φαρμακοποιός

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ναύπακτο. Είμαι πτυχιούχος Φαρμακευτικής. Από το 2013 ζω και εργάζομαι  στη Ναύπακτο ως φαρμακοποιός. Είχα συμμετάσχει στις εκλογές του 2014 ως υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου.

  Ασημακόπουλος Ανδρέας, Ιατρός Καρδιολόγος

Γεννήθηκα στην Πάτρα το 1954, όπου και έλαβα τη βασική σχολική εκπαίδευση. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Νάπολης, ειδικεύθηκα στην Καρδιολογία, στη Θεραπευτική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάσθηκα κατά  περιόδους στα Νοσοκομεία , Μεσολογγίου, Πατρών (Αγ. Ανδρέας), Αλεξάνδρας, Ευαγγελισμό, και το 1988, εγκαταστάθηκα μόνιμα στην Ναύπακτο. Εργάσθηκα ως Ειδικός Καρδιολόγος -ελεύθερος επαγγελματίας, ιατρός θεραπευτής ΙΚΑ, και συνεχίζω ως ιατρός του ΕΣΥ στην Μ.Υ Ναυπάκτου με τον βαθμό του Διευθυντή. Διετέλεσα Ιατρός εργασίας σε μεγάλα έργα (Εύηνος – Γέφυρα). Αγαπώντας τον τόπο μου συμμετέχω στα κοινά από το 1986. Εκλέχτηκα τρεις φορές δημοτικός σύμβουλος συμβάλλοντας στην υλοποίηση σημαντικών έργων  στην πόλη μας.

   Ασημακόπουλος Δημήτρης, Επιχειρηματίας

Γεννήθηκα στη Ναύπακτο το 1983. Γονείς μου είναι ο Ιωάννης Ασημακόπουλος και η Ελένη Νικολακοπούλου. Αποφοίτησα από το 2o Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου το 2001. Σπούδασα στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολούθησα σεμινάρια-συνέδρια με ειδίκευση στον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο όπου εργάστηκα και επαγγελματικά. Παράλληλα ασχολήθηκα επαγγελματικά με την μουσική και την ελληνική δισκογραφία σαν μουσικός με την ειδικότητα του session drummer. Απο το 2016 ζω μόνιμα στη Ναύπακτο καθώς εντάχθηκα και επίσημα ως μέτοχος στην επιχείρηση Flisvos Hotel Nafpaktos. Από το 2018 έχω την τιμή να είμαι εκλεγμένο μέλος της Επαγγελματικοβιοτεχνικής Ένωσης Ναυπακτίας και Δωρίδας, και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας (ΟΕΒΕΣΝΔ).

   Ζιαμπάρα Μαρία, Εκπαιδευτικός

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1969. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχω πιστοποίηση στην εκπαίδευση ενηλίκων και έχω παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά προγράμματα στη διοίκηση και οργάνωση του Τουρισμού και στη διαπολιτισμική εκπαίδευση. Εργάζομαι σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης. Η συμμετοχή μου στα  κοινά της Ναυπακτίας ξεκίνησε το 1998 από την Εταιρεία Ναυπακτιακών Μελετών και την Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας,  όπου διετέλεσα Γενική Γραμματέας αρκετά χρόνια. Από το 2002 έως σήμερα υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως δημοτική σύμβουλος. Έχω διατελέσει  Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δ.Σ. στο δήμο Πυλλήνης (2005 – 2008). Διετέλεσα Αντιδήμαρχος στις διευθύνσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Τεχνικών Υπηρεσιών (2011-2014), και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης στο δήμο Ναυπακτίας. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιο, την κινητήρια για μένα δύναμη σε αυτή τη διαδρομή μου.

   Καζανά Ελένη, Ιδιωτική υπάλληλος

Γεννήθηκα στη Ναύπακτο, όπου τελείωσα το σχολείο. Είμαι πτυχιούχος Τεχνολόγος Γεωπόνος του ΤΕΙ Καλαμάτας. Εργάζομαι σε ιδιωτική επιχείρηση. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Κουτσοσπύρο και έχουμε δύο παιδιά.

  Καρέλη Λεμονιά, Οικιακά

Γεννήθηκα στο Άνω Κεράσοβο του δήμου Αγρινίου το 1963 και κατοικώ μόνιμα στη Ναύπακτο. Είμαι παντρεμένη με τον Ευθύμιο Καρέλη και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά, το Σπύρο, τη Μαριάννα και τη Χριστίνα. Η κύρια ασχολία μου είναι τα οικιακά, ωστόσο κατά καιρούς έχω εργαστεί σε διάφορες υπηρεσίες του δήμου, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

    Καρκατσούλης Δημήτρης, Κομμωτής

Μέσα από την επαγγελματική  μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχω ενεργά στα κοινά της Ναυπακτίας. Υπήρξα για πολλά χρόνια μέλος στο διοικητικό  συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΝΔ  και διετέλεσα και πρόεδρος της. Υπήρξα μέλος του επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας και εκπρόσωπος στην  ΓΣΕΒΕΕ. Το 2010 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας.  Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Διοικητικών –Οικονομικών Υπηρεσιών –Προγραμματισμού-Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης-Δημοτικής Αστυνομίας,  Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΝ και μέλος επιτροπών.

   Κονίδας Κώστας, Ελεύθερος επαγγελματίας

 Γεννήθηκα και κατοικώ στη Σκάλα Ναυπακτίας. Είμαι απόφοιτος της Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Ναυπάκτου, ειδικότητας Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων. Έχω εργασθεί στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και ως ελεύθερος επαγγελματίας μέχρι και σήμερα.

    Κορακιανίτη Μαριλένα, Ιδιωτική Υπάλληλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ναύπακτο. Είμαι κόρη του Κορακιανίτη Αναστασίου και της Μακρή Αθηνάς. Σπούδασα στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση Οικονομικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2012 ζω και εργάζομαι μόνιμα στη Ναύπακτο. Σήμερα εργάζομαι στο Τμήμα Λογιστηρίου Κατασκευαστικής εταιρίας.

    Κοτρώνης Γιώργος, Επιχειρηματίας

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1971 αλλά από μικρός ήρθα στην Ναύπακτο, τον τόπο καταγωγής των γονιών μου. Τελείωσα το λύκειο στην Ναύπακτο το 1989. Τελειώνοντας τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το 1991, αφοσιώθηκα στην οικογενειακή επιχείρηση. Αυτή μου η αφοσίωση (όχι μόνο η δική μου αλλά και της οικογένειας μου), βοήθησε σήμερα η εταιρία μας να είναι από τις μεγαλύτερες στην περιοχή με 200 εργαζόμενους και 20 εκατομμύρια τζίρο. Από το 2005 ως το 2006 ασχολήθηκα με την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου και διετέλεσα εθελοντής πρόεδρος όταν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το 2006 γνώρισα την γυναίκα μου Νεκταρία Καζανά με την οποία έχουμε δύο γιους και μία κόρη. Στις δημοτικές εκλογές του 2010 έκανα το καθήκον μου και εγκατέλειψα τον καναπέ. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον αγώνα και την αγωνία μου. Από το 2011 μέχρι το 2015 υπήρξα εθελοντής πρόεδρος στον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου. Τα τελευταία 8 χρόνια συμμετέχω στην διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων στο Φετιχιέ Τζαμί στη Ναύπακτο, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας. Παράλληλα υποστηρίζω πολλές δράσεις πολιτισμικού ή αθλητικού χαρακτήρα. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήμουν υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση Ναυπακτίας του Γιάννη Μπουλέ. Από τον Σεπτέμβριο του 2012 και για 6 χρόνια διοίκησα την οικογενειακή εταιρία. Την περίοδο αυτή διπλασιάστηκε ο κύκλος εργασιών και οι εργαζόμενοι της, ενώ παράλληλα ισχυροποιήθηκε ακόμα περισσότερο η οικονομική της θέση. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 είμαι ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, ενός πρότυπου ιδιωτικού σχολείου, που εδρεύει στην Ναύπακτο και απασχολεί 80 άτομα. 

    Λαγαρός Παναγιώτης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Γεννήθηκα στη Ναύπακτο το 1967. Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου Πατρών. Είμαι παντρεμένος με τη Χαρά Νικολάου (ωτορινολαρυγγολόγο) και έχουμε δύο παιδιά το Γιώργο και το Θοδωρή 19 και 17 χρονών αντίστοιχα. Ζω στη Ναύπακτο και διατηρώ κατάστημα στο κέντρο της πόλης όπου εμπορεύομαι προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού από το 1996. Αναλαμβάνω επίσης μελέτες και κατασκευές ηλεκτρολογομηχανολογικής φύσεως, συναφείς με το επάγγελμά μου. Ασχολούμαι από μικρό παιδί με τα κοινά έχοντας περάσει από μαθητικούς και φοιτητικούς συλλόγους. Έχω διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου , αντιπρόσωπος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στον πανελλήνιο σύλλογο μηχανικών καθώς και αντιπρόεδρος του συλλόγου μηχανικών, ελευθέρων, επαγγελματιών Ναυπάκτου. Υπήρξα Ιδρυτικό μέλος της κινηματογραφικής λέσχης Ναυπάκτου. Υποστηρίζω ενεργά επί πολλά χρόνια το έργο δημοτικών παρατάξεων του δήμου μας.

    Μαντζουράνη Μαρία, Ιδιωτική υπάλληλος

Κατάγομαι απ το ομορφότερο νησί των Β. Σποράδων, τη Σκύρο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα όπου και δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα για αρκετά χρόνια. Είμαι παντρεμένη με το Νίκο Δημητρόπουλο, αξιωματικό στην πολεμική αεροπορία.  Διαμένουμε στη Ναύπακτο τα τελευταία 15 χρόνια από επιλογή. Σε αυτή την πόλη μεγάλωσαν και σπούδασαν οι  δύο κόρες μας, τις οποίες καμαρώνουμε ως φοιτήτριες Πανεπιστημίου.

    Παναγιωτοπούλου Κάτια, Φιλόλογος

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Ναύπακτο. Γονείς μου είναι ο Γεώργιος Παναγιωτόπουλος καταγόμενος από το Κοκκινοχώρι  στη ΔΕ Απόδοτίας και η Ευαγγελία Ανδρεοπούλου, καταγόμενη από το Γάβρο ΔΕ Πυλλήνης. Αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου και στη συνέχεια σπούδασα στο τμήμα Φιλολογίας Πατρών, με ειδίκευση στις κλασσικές επιστήμες. Από τότε έως σήμερα δραστηριοποιούμαι στον χώρο της εκπαίδευσης. Έχω στο ενεργητικό μου σεμινάρια στη Διαπολιτισμική εκπαίδευση, στη Δια Βίου Εκπαίδευση για την Αναπηρία, στη διοίκηση Κοινωνικών Φορέων, στη Κοινωνική Οικονομία καθώς και στις Μεταγνωστικές Ικανότητες. Γνωρίζω άριστα αγγλικά και γαλλικά. Η εθελοντική ενασχόλησή μου με τη διδασκαλία στο Κοινωνικό φροντιστήριο από το 2012 έως και σήμερα αποδεικνύει την ενεργό προσφορά μου στους συνδημότες μου, ενώ η εθελοντική μου δράση σε εκδηλώσεις όπως το Lepanto Folk Festival και το Παιδικό φεστιβάλ Ναυπάκτου έχουν σκοπό την περαιτέρω ανάδειξη της πόλη μου. Επόμενο πεδίο προσφοράς, ο δήμος Ναυπακτίας.

  Παπαναστασόπουλος Παντελής, Συνταξιούχος του Υπουργείου Οικονομικών

Γεννήθηκα στη Σκάλα. Αποφοίτησα από το δημοτικό σχολείο και το Γυμνάσιο Ναυπάκτου. Σπούδασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διορίστηκα στο Υπουργείο Οικονομικών μετά από διαγωνισμό το 1978. Υπηρέτησα επί δεκαετίας ως Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών σε διάφορες διευθύνσεις και τοποθετήθηκα μετά από  επιλογή Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου. Δραστηριοποιήθηκα συνδικαλιστικά στον εργασιακό μου χώρο, όπου εκλέχτηκα Πρόεδρος Συλλόγων Εφοριακών Αιτ/νίας – Λευκάδας και στη συνέχεια στην Ομοσπονδία Εφοριακών του Υπουργείου Οικονομικών και στην ΑΔΕΔΥ. Συνταξιοδοτήθηκα το 2012 τιμώμενος με τον τίτλο του εφ’ όρου ζωής επίτιμου διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών.

    Πατούχας Κωνσταντίνος, Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκα στο Κλήβελαντ του Οχάιο των Η.Π.Α. το 1979. Ολοκλήρωσα τη σχολική εκπαίδευση στη Ναύπακτο και ακολούθως σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία. Διατηρώ τεχνικό-νομικό γραφείο στην Ναύπακτο με δραστηριότητα στην Ναυπακτία αλλά και στο εξωτερικό σε σύνθετα έργα μελετών και κατασκευών. Είμαι μέλος του ΤΕΕ και συντονιστής της μόνιμης επιτροπής ΤΕΕ Ναυπάκτου. Παράλληλα έχω ασχοληθεί με τη διαχείριση και λειτουργία τουριστικής μονάδας. Είχα την τύχη να εργαστώ για ένα χρόνο στην 22η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, ενώ από το Mάρτιο του 2011 και για τρία χρόνια είχα την τιμή να διατελέσω Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Ναυπακτίας. Η ενασχόληση μου με τα κοινά είχε και έχει πάντα ως κανόνα την ευθύνη. Την ευθύνη για αυτά που λέμε, την ευθύνη για αυτά πού συνδιαμορφώνουμε, την ευθύνη για αυτά που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.   Είμαι παντρεμένος με τη δασκάλα χορού, χορογράφο και παιδαγωγό Βάλια Νασοπούλου και η κόρη μας είναι η Αθηνά Πατούχα.

Πετσίνη Βάσω, Φοιτήτρια

Γεννήθηκα το  1995 και μένω μόνιμα στα Πιτσινέικα. Αποφοίτησα από το ΕΠΑΛ Ναυπάκτου και είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Λατρεύω τον αθλητισμό και παίζω σε ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Πράππας Γιάννης, εργολάβος οικοδομών

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ξηροπήγαδο.. Επαγγελματικά ασχολούμαι στο χώρος της οικοδομής. Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο αθλητισμός γι’ αυτό και συμβάλλω εθελοντικά στο χώρο αυτό με την ενεργή συμμετοχή μου σε αθλητικά σωματεία  της περιοχής.  Έχω διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στο πρώην δήμο Ναυπάκτου και πρόεδρος  της τοπικής Κοινότητας Ξηροπηγάδου (2011-2014). Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Αγγιούς και έχουμε δύο παιδιά, τον Νίκο και την Αθηνά.

Σικώλας Χρήστος, Φιλόλογος

Γεννήθηκα στη Χώμορη Ναυπακτίας. Σπούδασα φιλολογία, υπηρέτησα σε σχολεία της πόλης μας ως καθηγητής και Διευθυντής. Δραστηριοποιήθηκα σε πολλούς συλλόγους της περιοχής. Από το 1998 εκλέγομαι συνεχώς Δημοτικός Σύμβουλος (Πλατάνου, Ναυπάκτου, Ναυπακτίας) όπου διετέλεσα Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ. Είμαι παντρεμένος και έχω 2 κόρες.

Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος, Μαθηματικός

Σπούδασα Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με υποτροφία του Ι.Κ.Υ. Υπήρξα ιδρυτής και συνιδιοκτήτης Φροντιστηρίου από το 1971 έως το 1982. Από το 1982 έως το 2010 δίδαξα στη Β/θμια εκπαίδευση. Συμμετείχα σε πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα, επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια και παράλληλα υπήρξα επιμορφωτής νεοδιοριζομένων εκπαιδευτικών στο Αγρίνιο. Υπήρξα  πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου από 1984 έως 1993.Είμαι εθελοντής και μέλος πολλών Φιλανθρωπικών Σωματείων. Υπήρξα Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών, άμισθος πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ  (2011-2012) και Άμισθος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών (2013 έως Αύγουστος 2014). Μου αρέσει η πεζοπορία και η ενασχόληση με τα κηπευτικά. Είμαι έγγαμος με τη φιλόλογο Φρόσω Πια και έχω δύο κόρες.

Σωτηρόπουλος Παναγιώτης, Επιχειρηματίας

Γεννήθηκα  το 1950 στο Παλαιοχωράκι Ναυπάκτου. Εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1963 στον χώρο των κτιριακών κατασκευών, των αντιπαροχών, την παραγωγή έτοιμου σκυροδέματος και αδρανών υλικών έως και το 2015 που συνταξιοδοτήθηκα. Ανέκαθεν ήμουν ενεργός πολίτης με μοναδικό στόχο  το κοινό όφελος και τη βελτίωση της καθημερινότητας μας στην τοπική, και όχι μόνο, κοινωνία.

Τσιμπογιάννη Μαρία, Καθηγήτρια ξένων Γλωσσών

Γεννήθηκα στην Μελβούρνη της Αυστραλίας το 1969. Είμαι διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών. Του Βασίλη Μητσόπουλου, ιδιωτικού υπαλλήλου, του Γιάννη Μητσόπουλου ιδιωτικού υπαλλήλου και μουσικού και του Λευτέρη Μητσόπουλου, επίσης ιδιωτικού  υπαλλήλου, με αξιοσημείωτη και πολύπλευρη κοινωνική παρουσία.  Mένω μόνιμα στη Δάφνη Ναυπακτίας και τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας στην πόλη της Ναυπάκτου. Έχω αναπτύξει πλούσια κοινωνική, φιλανθρωπική και συνδικαλιστική δράση έχοντας υπάρξει ιδρυτικό μέλος σε εθελοντικές ομάδες, οι οποίες είχαν ως σκοπό την προσφορά σε πολίτες της πόλης, αλλά και των γύρω περιοχών της Ναυπάκτου. Είμαι ενεργό μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στη Ναυπακτία. Έχω διατελέσει αντίστοιχα Γενική Γραμματέας και Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Δάφνης από το 2011 – 2017. Το 2012 εκλέχθηκα στη Διοίκηση του Συλλόγου Διδασκόντων Καθηγητών στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παράρτημα Ναυπάκτου –  έκτοτε επανεκλέγομαι και καταλαμβάνω το αξίωμα της Προέδρου. Είμαι Αντιπρόσωπος στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας από το 2015 και Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος από το 2018. Είμαι μέλος της Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου αλλά και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ.  ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων από το 2018.

 Τσέλιος Σπύρος, Επιχειρηματίας

Γεννήθηκα στην Ναύπακτο το 1968. Αποφοίτησα από το Β΄ Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου και ασχολήθηκα με το εμπόριο, τη γεωργία και ως μέτοχος εταιρείας Α.Π.Ε. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Ναύπακτος Πολιτιστικές Διαδρομές» και του Ομίλου Αντισφαίρισης Ναυπάκτου. Είμαι δημοτικός σύμβουλος από το 2010-2019. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας  και Δ.Ε Χάλκειας από το 2013-2014, μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΝ, εκπρόσωπος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπακτίας από το 2011-2014, Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής  και μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου.

Φούντα Όλγα, Ελεύθερος επαγγελματίας

Ονομάζομαι Όλγα Φούντα, κόρη του Σπυρίδων Ν. Φούντα συνταξιούχου Δημοσίου Υπαλλήλου ΕΛ.ΑΣ και της Μαρίας Θωμοπούλου. Γεννήθηκα στην Πάτρα τον Αύγουστο του 1989. Μεγάλωσα και ζω μόνιμα στη Ναύπακτο. Είμαι απόφοιτη του Τεχνικού Λυκείου Ναυπάκτου (τμήμα Οικονομίας & Διοίκησης). Επίσης έχω φοιτήσει σε ιδιωτική σχολή “Αισθητικής-Κομμωτικής” στην Πάτρα καθώς & στο ΕΠΑΣ Ναυπάκτου στην ίδια ειδικότητα & από το 2009 έως και σήμερα εργάζομαι σε αυτόν τον τομέα. Έχω ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν ως υποψήφια με την τοπική αυτοδιοίκηση και μετά από αυτήν μου την εμπειρία τόλμησα να ξανά θέσω την υποψηφιότητα μου στην παράταξη του Κ. Γιάννη Μπουλέ, ώστε να συμβάλλω σε ότι μπορώ για το καλύτερο δυνατό του δήμου και της όμορφης πόλης μας.

Χάρος Μένιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας

Εκλέχτηκα  για πρώτη φορά στη Διοίκηση του ΕΚΝΔ το 1996 αναλαμβάνοντας το αξίωμα του Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα. Έκτοτε επανεκλέγομαι συνεχώς, καταλαμβάνοντας το αξίωμα του Γεν. Γραμματέα 2002 και από το 2005 το αξίωμα του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά μετρά πάνω από  30 χρόνια έχοντας διατελέσει αρχικά εκλεγμένο μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Τουριστικών & Επισιτιστικών Επαγγελμάτων, επί 14 συνεχόμενα χρόνια στις θέσεις του Αν. Γεν. Γραμματέα, του Γεν. Γραμματέα και του Προέδρου.  Στη συνέχεια, μέσα από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας & Δωρίδας, εκλέγομαι επί 15 χρόνια στις θέσεις του Προέδρου και Μέλους. Είμαι μέλος της Διοίκησης του ερευνητικού – μελετητικού φορέα της ΓΣΕΕ, του Ινστιτούτου Εργασίας / ΓΣΕΕ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από το 2002. Εκλέγομαι στην Ελεγκτική Επιτροπή της ΓΣΕΕ από το 2010 έως σήμερα, ενώ έχω διατελέσει Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων από το 2007 έως το 2010. Ως θεσμικός εκπρόσωπος του ΕΚΝΔ έχω διατελέσει μέλος σε επιτροπές, όπως η ΤΔΕ ΙΚΑ Ναυπάκτου, η Συμβουλευτική Επιτροπή του ΟΑΕΔ, καθώς επίσης και στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Ναυπάκτου.

                                                                                                                         ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                         ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...