Α.Ε. Μεσολογγίου – Αμφίλοχος 4-3

Με επεισοδιακό τρόπο τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα για την ΑΕΜ, αφού ένα ανεκδιήγητο διαιτητικό τρίο από την Πρέβεζα, έκανε ότι μπορούσε για να χαλάσει ένα πολύ καλό σχεδόν φιλικό παιχνίδι στο φινάλε της σεζόν. 
Δύο καταφανέστατα πέναλτι υπέρ της ΑΕΜ, που δεν δόθηκαν, ένα πέναλτι φάντασμα υπέρ του Αμφίλοχου και άδικη αποβολή του Δενδρινού, ανάποδα σφυρίγματα σε τεράστιο ποσοστό, κατά και των δύο ομάδων, ανύπαρκτα οφσάιντ, αχρείαστες κίτρινες κάρτες, σ’ ένα ήσυχο παιχνίδι.
Γενικά ένα διαιτητικό τρίο απίστευτα κακό. Αν το παιχνίδι είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, δεν θα τελείωνε ποτέ! Η ΑΕΜ ήταν κυρίαρχη σ’ όλο το παιχνίδι, ακόμη και με δέκα παίχτες και από επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια, δεν έκανε σκορ μαμούθ. Τίτλοι τέλους λοιπόν, σ’ ένα πρωτάθλημα, όπου η Κυρία πήρε κάτι λιγότερο απ’ ότι δικαιούταν, αφήνοντας μια λίγο πικρή γεύση στους φιλάθλους της.
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
9΄ Σέντρα σουτ του του Δενδρινού, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σαπάτη.
19΄ Έξυπνη μπαλιά του Ξευγένη στον κενό χώρο, ο Πέντσας το πλασέ και 1-0.
22΄ Μετά από κόρνερ του Καρύμπα, ο Ξευγένης έπιασε την κεφαλιά, πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Λιανός.
23΄ Ο Ξευγένης ελίχθηκε μέσα στην περιοχή από αριστερά, πέρασε την μπάλα και ανατράπηκε από δύο αμυντικούς. Ο διαιτητής έδειξε …κίτρινη κάρτα στον Ξευγένη για θέατρο!
31΄ Σουτ του Τριφέρη μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Δουλιώτη.
40΄ Ωραία προσπάθεια του Ξευγένη από δεξιά, διαγώνιο σουτ και 2-0.
42΄ Μπάσιμο του Νούλα από αριστερά, παράλληλη σέντρα και ο Σαπάτης έπεσε και μπλόκαρε προ του Πέντσα.
43΄ Μπαλιά του Πετσίνη και ο Πέντσας με δυνατό σουτ στην κίνηση έκανε το 3-0.
44΄ Τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Ξευγένη, που βγήκε τετ α τετ, αλλά αντί να πλασάρει γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, εκεί ο Καρύμπας ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ.
45΄ Από αμφισβητούμενη θέση, βγήκαν στον κενό χώρο τέσσερις παίχτες του Αμφίλοχου, ο Καρτσακλής άργησε να κάνει το σουτ και όταν το επιχείρησε, τον κόντραρε ο Δενδρινός, με την μπάλα να φεύγει κόρνερ και προς έκπληξη όλων τον διαιτητή να δίνει …πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Δενδρινό!
47΄ Μετά το τέλος των διαμαρτυριών, ο Απ. Τσιούνης εκτέλεσε μειώνοντας σε 3-1.Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
48΄ Μπαλιά του Καρύμπα στον κενό χώρο, ο Ξευγένης άργησε το σουτ, κλείστηκε και σούταρε ψηλά, άουτ.
50΄ Φάουλ του Καρύμπα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, πλασαριστά στον Καρακίτσο πίσω από το τείχος, αυτός την παράλληλη σέντρα, δεν μπόρεσε ο Σαπάτης ν’ αποκρούσει, ο Λιανός απομάκρυνε αδύναμα και ο Ξευγένης από το σημείο του πέναλτι έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1.
57΄ Μπαλιά του Καρύμαπα στον κενό χώρο, ο Ξευγένης το πλασέ στα χέρια του Σαπάτη.
60΄ Ο Λιάρος έκανε εξαιρετική προσπάθεια από τ’ αριστερά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο που τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή να δείχνει για λίγο διστακτικός και μετά να λέει “παίζετε”…
63΄ Δυνατό σουτ του Παπανικολάου έξω από την περιοχή, ψηλά άουτ.
66΄ Φάουλ του Καρύμπα από ιδανική γι’ αυτός θέση, η μπάλα τράνταξε το “Γ” του Σαπάτη. Ήταν ένα ακόμη δοκάρι για τον Καρύμπα, που φέτος κυριολεκτικά έσπασε τα δοκάρια!
68΄ Σουτ του Πέντσα από μακριά, ο Σαπάτης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
69΄ Φάση διαρκείας στα καρέ της ΑΕΜ, με τον Τσιούνη να σουτάρει, κόντρα, διώξιμο του Μπαλαούρα, κεφαλιά του Τσιούνη απόκρουση του Μαυρογιάννη, σέντρα του Βαϊνά κόντρα σε αμυντικό και κόρνερ.
71΄ Πλασαριστό σουτ του Τσάμη, ψηλά άουτ.
73΄ Φάουλ του Βαϊνά από αριστερά, πλασαριστό, ο Τσιούνης το κακό σουτ, άουτ.
77΄ Εξαιρετική προσπάθεια του Απ. Τσιούνη, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και κεραυνοβόλησε τον Μαυρογιάννη, κάνοντας το 4-2.
80΄ Παράλληλη σέντρα του Λιάρου από αριστερά, ο Πέντσας από κανονική θέση το γκολ, ο βοηθός έδειξε ανύπαρκτο οφσάιντ. Επειδή ο Πέντσας διαμαρτυρήθηκε, από εκείνη τη στιγμή και μετά, όταν έπαιρνε την μπάλα τον σημείωνε σε οφσάιντ, προκαλώντας στην αρχή τα γέλια και μετά το “κράξιμο” των φιλάθλων!
82΄ Ωραία ανάπτυξη της ΑΕΜ με Πέντσα, Τσάμη, Καρύμπα και Καρακίτσο, αλλά το σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Σαπάτης.
89΄ Σουτ από πλάγια αριστερά του Βούρτσα, διπλή κόντρα σε αμυντικούς της ΑΕΜ και η μπάλα στα δίχτυα για το 4-3.
90΄ Εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Λιανού από τον άξονα, εντυπωσιακή και η απόκρουση του Μαυρογιάννη σε κόρνερ.
91΄ Ωραία μπαλιά του Καρακίτσου στον Λιάρο, αυτός το δυνατό αριστερό σουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
93΄ Γρήγορη επίθεση της ΑΕΜ με τον Πέντσα να βγάζει στον Καρακίτσο, αυτός το στρώσιμο στον Καρύμπα, που δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.Συμπερασματικά ήταν ένα χορταστικό παιχνίδι, με τους 22 παίχτες να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, πολλές ωραίες φάσεις και το διαιτητικό τρίο να κάνει ότι μπορεί για να το χαλάσει. Στο 85΄ οι φίλαθλοι της ΑΕΜ χειροκρότησαν τον Απ. Τσιούνη (Αμφίλοχος) όταν έγινε αλλαγή και για το εντυπωσιακό δεύτερο γκολ που πέτυχε, αλλά και για την εν γένει παρουσία του στον αγώνα. Φυσικά χειροκροτήθηκαν και οι παίχτες της ΑΕΜ για την φετινή τους προσπάθεια. Από την ΑΕΜ ξεχώρισαν οι Πέντσας, Ξευγένης, Καρύμπας, Καρακίτσος και Λιάρος, χωρίς να υστερήσει κανένας και από τον Αμφίλοχο οι Σαπάτης, Απ. Τσιούνης, Λιανός και Καρτσακλής.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης(75΄ Μαυρογιάννης), Παπανικολάου, Νούλας, Δενδρινός, Μπαλαούρας, Πετσίνης(51΄ Κλάδος), Τσάμης, Καρακίτσος, Πέντσας, Καρύμπας, Ξευγένης(60΄ Λιάρος).
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σαπάτης, Ζιγγήρης, Καρτσακλής, Νάκας(62΄ Αυγέρης), Λιανός, Μπεκατώρος, Βούρτσας, Τριφέρης, Τσιούνης Π., Τσιούνης Απ.(85΄ Καραδήμας), Βαϊνάς.

Πηγή: aem-news.blogspot.com


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...