Α’ Φωκίδας:Ήττα για τον Απόλλων Ευπαλίου

ΑΠΟΛΛΩΝ  ΕΥΠΑΛΙΟΥ  – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 1 – 3

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει  την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς το παιχνίδι κρίθηκε  στο 85’ αφού μέχρι τότε βρισκόταν στο  1-1.  Ο Αστέρα Ιτέας ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα του αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Χαρδαλούπα. Ο Απόλλων είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει όμως δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα  έτσι το 0-1 έμεινε για το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι   ήταν καλύτεροι   έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσαν   τον Αστέρα για την ισοφάριση,  κάτι που κατάφεραν με τον Γεωργακόπουλο στο 62’, ενώ ακολούθησε και το δοκάρι με το φάουλ του Κοντού στο 72’.

Στο 85′ πάντως οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το  προβάδισμα στο σκορ όταν ο διαιτητής Καραπλής καταλόγισε  πέναλτι σε προσπάθεια του  Καραμπολάι  φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Ο Κουβέλης αφού ευστόχησε στο πέναλτι στο 86′ αποβλήθηκε, αφού αντίκρισε δύο συνεχόμενες κίτρινες κάρτες για αντιαθλητική συμπεριφορά για  άσεμνες χειρονομίες στου φιλάθλους. Στο σημείο αυτό το παιχνίδι διακόπηκε για έξι λεπτά για διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Αστέρα, ενώ το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με σουτ του Χαρδαλούπα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λάκης Λουκόπουλος) Βίτσας, Καραμπολάι, Ζέκας Κ. Δημάκης, Κοντός, Ζέρβας, Κωτσικογιάννης (88′ Καρβέλης), Τσιριμώκος, Κωνσταντίνου, Αθανασόπουλος Γ., Αθανασόπουλος Ε. (48′ Γεωργακόπουλος).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...