Α’ Φωκίδας:Πλήρωσε την αστοχία του ο Απόλλων Ευπαλίου

ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 3-3

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Δεσφίνας ανάμεσα στον  Ησαΐα  Δεσφίνας και τον Απόλλωνα Ευπαλίου που  κρατούσε τη νίκη προηγούμενη με 2-3 στο σκορ μέχρι το 86′. Ο Ησαΐας  ήταν  καλύτερος στο ξεκίνημα του αγώνα και είχε δοκάρι  στο 6′ όταν ο Κοντοδήμας πλάσαρε τον   Τερόλλη όμως η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι. Στο 11′ όμως άνοιξε το σκορ  όταν και πάλι ο Κοντοδήμας, σε πανομοιότυπη φάση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ευπαλίου. Η ομάδα του Λ. Λουκόπουλου απάντησε στο   19′ όταν ο Κωνσταντίνου μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μελέτη δίνοντας την δυνατότητα στην εξέλιξη της φάσης  στον  Γ. Αθανασόπουλο με κοντινό πλασέ να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 28′ ο Απόλλωνας διπλασίασε τα τέρματά του με ωραίο πλασέ του  Κωνσταντίνου που  νίκησε για δεύτερη φορά τον Μελέτη. Στο 34′ φάουλ του Κοντού αρκετά  μέτρα έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Δεσφίνας, ενώ στο  37′ νέο φάουλ του Κοντού περίπου από το ίδιο σημείο πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκαριών. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51′ ο Ησαΐας κέρδισε πέναλτι όταν ο Δημάκης ενώ κάλυπτε την μπάλα για να βγει αουτ, αυτή βρήκε στον ώμο του και κατέληξε κόρνερ που υπέδειξε ο διαιτητής. Όμως ο δεύτερος βοηθός στη φάση αυτή είδε χέρι, κάτι που δέχτηκε ο διαιτητής και  υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Η. Μακρής που νίκησε τον Τερόλη και έφερε εκ νέου την αναμέτρηση  στα ίσα πετυχαίνοντας  το 2-2. Στο 58′  το Ευπάλιο πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ όταν ο Ζέκας έκανε ωραία σέντρα ο Κωνσταντίνου πάσαρε  με το στήθος την μπάλα στο Γ.Αθανασόπουλο που με σουτ πέτυχε  το 2-3. Στο 86′ ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν για μια ακόμη φορά να ισοφαρίσουν όταν από κεφαλιά απομάκρυνση της μπάλας από τον  Σπυρόπουλο αυτή έφτασε στον Παρασκευά, που με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έκανε το τελικό 3-3. Ο Απόλλωνας είχε την ευκαιρία να πάρει σκορ ασφαλείας αλλά αστόχησε σε τρεις κλασικές ευκαιρίες.

 

ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ:  (Νίκος Τρισπιώτης) Μελέτης, Πονήρης, Παρασκευάς, Παπαγεωργίου, Μακρής Ι. (66′ Καλλιακούδας Λ.  80′ Καλλιακούδας Κ.), Μακρής Η., Περδίκης (73′  Σακελλαρίου), Βαλαούρας, Σαμουήλ, Λεοντίου, Κοντοδήμας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λ. Λουκόπουλος) Τερόλλης, Δημάκης, Καραμπολάι, Σπυρόπουλος, Κοντός, Γ. Ζέρβας, Β. Αθανασόπουλος (65′ Καρβέλης), Τσιριμώκος, Κωνσταντίνου, Γ.Αθανασόπουλος, Κ. Ζέκας.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...