Α’ Φωκίδας :Πήρε το ντέρμπι η Γλυφάδα.

Ε.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 1

Την ήττα γνώρισε ο Απόλλωνας Ευπαλίου  στο γήπεδο των Μαλαμάτων με 2-1 από τη Γλυφάδα.Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα του Ευπαλίου  να ανοίγει το σκορ στο  8′ μετά από  σύγχυση στην περιοχή την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Χρήστος Φλέγγας και  με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο  και ‘’χορταστικό’’ από ευκαιρίες για του φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 46′  ο Κώστας Ζέκα ισοφάρισε με σουτ και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Λίγο αργότερα σουτ του Γ. Φλέγγα για την Γλυφάδα σταμάτησε στο δοκάρι του Βίτσα.  Στο 83′ ο Κώστας Κωνσταντίνου κέρδισε την μπάλα έξω από την περιοχή του Ευπαλίου  και προσπάθησε να οργανώσει το παιχνίδι, όμως ποδοσφαιριστής της Γλυφάδας την έβγαλε πλάγιο κάτι που υπέδειξε ο β’ βοηθός. Στη συνέχεια της φάσης μάλιστα  η μπάλα έφτασε στον Θεοδωρόπουλο που με σουτ έκανε το 2-1. Η διοίκηση του Απόλλων Ευπαλίου εξέφρασε πολλά παράπονα για το διαιτητή του αγώνα και ζήτησε με έγγραφο προς την διοργανώτρια ΕΠΣ Φωκίδας την εξαίρεση του από τους αγώνες της ομάδας του Ευπαλίου, έχοντας πολλά παράπονα και σε προηγούμενες αγωνιστικές από το συγκεκριμένο διαιτητή.

Ε.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Ζέρβας) Αποστολόπουλος, Τρίγκας, Αδρασκέλας, Ρήγας Γ, Χονδροκώστας, Φλέγγας Β., Φλέγγας Ι. (89′ Παπανδρέου), Τσίκας, Φλέγγας Χ., Φλέγγας Γ., Ρήγας Σ. (69′ Θεοδωρόπουλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ Λάκης Λουκόπουλος) Βίτσας, Δημάκης (46′ Ζέκας Α.), Καραμπολλάι, Τσιριμώκος (76′ Παρασκευάς), Κοντός, Ζέρβας, Γεωργακόπουλος (71′  Σερεντέλλος), Κωνσταντίνου, Κωτσικογιάννης, Αθανασόπουλος Γ., Ζέκας Κ.

P1280128-001glifa2glifa



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...