Βάρη – Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Οι κινήσεις των δραστών πριν και μετά την εκτέλεση των δυο Μαυροβούνιων

Πώς κινήθηκαν οι τέσσερις σωματώδεις άντρες, οι οποίοι με ψυχρές, επαγγελματικές κινήσεις εκτέλεσαν με 24 σφαίρες δυο Μαυροβούνιους – μέλη μαφιόζικης οργάνωσης μέσα σε ταβέρνα στη Βάρη, μπροστά στα παιδιά τους – Δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντο

Τις κινήσεις των τεσσάρων δραστών, πριν και μετά τη δολοφονία των δυο Μαυροβούνιων – μελών μαφιόζικης οργάνωσης, φέρνουν στη δημοσίοτητα φωτογραφίες – ντοκουμέντο, που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Open.



Στις φωτογραφίες, διακρίνονται οι τέσσερις σωματώδεις άνδρες, που φορούσαν στρατιωτικά παντελόνια, μαύρα μπουφάν και καπέλα, να κατευθύνονται προς την ταβέρνα που κάθονταν τα θύματά τους. Ο ένας εξ αυτών φαίνεται να βρίσκεται πιο μπροστά από τους υπόλοιπους τρεις, καθώς κατευθύνθηκε στο κατάστημα για να δει που κάθονται οι Μαυροβούνιοι με τις οικογένειές τους. Το σχέδιο εκτέλεσής τους με 24 σφαίρες μέσα σε μισό λεπτό, είχε μπει σε εφαρμογή.

Στις φωτογραφίες έχουν καταγραφεί, επίσης, οι κινήσεις τους μετά τις εκτελέσεις. Συγκεκριμένα, βγαίνουν από την ταβέρνα και τρέχοντας, κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο διαφυγής. Ο ένας από τους δράστες έχει προχωρήσει λίγα μέτρα πιο μπροστά, ενώ από πίσω του τον ακολουθούν δυο ακόμη από την ομάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο στο βίντεο που ακολουθεί:

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...