Βάφτιση – υπερπαραγωγή για την κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα

Βάφτιση - υπερπαραγωγή για την κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα
Μια βάφτιση που θα… αφήσει ιστορία, οργανώνουν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο αγαπημένος της σύζυγος Λέοντας Πατίτσας, για την μονάκριβή τους κόρη! Η βάφτιση που εχει ορισθεί για τις 15 Ιουνίου στα νότια προάστια, θα είναι υπερπαραγωγή, με διάσημους καλεσμένους από το εξωτερικό αλλά και την εγχώρια showbiz, εφοπλιστές και καλούς φίλους του ζευγαριού.
Τα εντυπωσιακά προσκλητήρια για την βάφτιση της Μάργκω καταφθάνουν στους  500 περίπου καλεσμένους, που θα παραστούν στην τελετή αλλά και στην δεξίωση που θα ακολουθήσει!  Νονές της μικρής Πατίτσα,  θα είναι η Μαρία Μενούνος και η Σήλια Κριθαριώτη.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, μάλιστα, έχει ήδη έτοιμα τα βαφτιστικά ρουχαλάκια της νεαρής πριγκίπισσας,  αλλά και την τουαλέτα που θα φορέσει η ίδια,εκείνη την ημέρα!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, παρά τις πυρετώδεις ετοιμασίες για την βάφτιση, έκανε ένα ταξιδάκι αναψυχής στην Καραϊβική, όπου η Μαριέττα το είδε και σαν… επαγγελματική  ευκαιρία αφού οργάνωσε την φωτογράφιση της ανοιξιάτικης συλλογής των σανδαλιών της!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...