Βήμα παραμονής για τον Αχελώο

Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου κέρδισε με 2 – 0 τον Α.Ο. Λυγιά, ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας και ψάχνει πλέον ένα θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου στους 33 βαθμούς και στα δύο τελευταία παιχνίδια θέλει μία νίκη ή υπό προϋποθέσεις μία ισοπαλία για να παραμείνει χωρίς μπαράζ στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Από την πλευρά του ο Λυγιάς σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε ανταγωνιστικός παρότι έχει υποβιβαστεί.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 44ο λεπτό με κεφαλιά του Γαβριήλ Τσιλιπάνου. Στο δεύτερο μέρος ο Αχελώος είχε καθολική υπεροχή με τον Ασημακόπουλο να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις. Το τελικό 2 – 0 διαμορφώθηκε στο 78ο λεπτό με σουτ του Γιώργου Σαγάνα μετά από επέμβαση του Ασημακόπουλου σε εκτέλεση πέναλτι του Λευτέρη Καλοκαίρη.

Η φάση του αγώνα. Στο 38ο λεπτό ο Κοσανδιανός χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, όμως το γκολ του Τσιλιπάνου στο 44΄ άλλαξε όλη την εικόνα του αγώνα ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη του Αχελώου.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση με εξαιρετικές επεμβάσεις κάνει ο τερματοφύλακας του Λυγιά Ασημακόπουλος. Όμως αρχηγική εμφάνιση πραγματοποιεί για τον Αχελώο ο Βασίλης Αλεξάκης. Ο έμπειρος παίκτης λειτουργούσε πολύ σωστά και καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του λειτουργώντας σαν προπονητής μέσα στο γήπεδο.

Το φιλμ του αγώνα.

 Διαγώνιο σουτ του Ζαλοκώστα η μπάλα έφυγε άουτ.
12΄ Σουτ του Σαγάνα η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
13΄ Σουτ του Κοτσέτσου μπλόκαρε ο Μπότας.
20΄ Σέντρα του Λευτέρη Καλοκαίρη από δεξιά ο Ζαλοκώστας βρήκε ελάχιστα τη μπάλα που πέρασε άουτ.
36΄ Σουτ του Φράγκου από το ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ.
38΄ Ο Κοσανδιανός “τσιμπάει” τη μπάλα με το κεφάλι προ του Σαγάνα και κάνει το σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.
41΄ Κάθετη του Λάμπρου Πεσλη στο Λευτέρη Καλοκαίρη που απέναντι από τον Ασημακόπουλο σούταρε και έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Λυγιά.
43΄ Δυνατό σουτ του Πεσλή μέσα από την περιοχή έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ασημακόπουλος.
44΄ Γκολ. Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Καλοκαίρη ο Γαβριήλ Τσιλιπάνος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
52΄ Δυνατό σουτ του Πεσλή από δεξιά μέσα στην περιοχή η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
55΄ Σουτ του Ανδρεάκη η μπάλα έφυγε άουτ.
70΄ Σουτ του Λευτέρη Καλοκαίρη έδιωξε ο Ασημακόπουλος και στην επαναφορά σουτ του Φράγκου διώχνει ξανά ο Ασημακόπουλος.
76΄ Σουτ του Λευτέρη Καλοκαίρη απέκρουσε ο Ασημακόπουλος.
78΄ Γκολ. Ο Μπρούμας ανατρέπει το Λάμπρο Ζαλοκώστα και ο Ματσούκας δίνει πέναλτι. Ο Λευτέρης Καλοκαίρης εκτελεί το πέναλτι στην αριστερή γωνία του Ασημακόπουλου που πέφτει και διώχνει και στην επαναφορά ο Γιώργος Σαγάνας με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 0.
86΄ Εκτέλεση φάουλ του Πετσίνη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
88΄ Σουτ του Καραλή η μπάλα έφυγε άουτ.
89΄ Σουτ του Αλεξάκη μπλόκαρε ο Ασημακόπουλος.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Μπότας, Σαγάνας Γ., Δερβίσης, Τσιλιπάνος Γ., Αλεξάκης, Προβίδας, Φράγκος (87΄ Καραλής), Ζαλοκώστας Λ. (82΄ Αντωνόπουλος), Ανδρεάκης (87΄ Μήκας), Πεσλής Λ. (63΄ Καλοκαίρης Ν.), Καλοκαίρης Ε.

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος, Νικόπουλος Β. (88΄ Μπαλκούρας), Χουλιάρας (57΄ Κατσάμπας), Κερασιάς, Ζαμπάρας, Κοσανδιανός, Κάκκος, Πετσίνης, Δημητρόπουλος Β. (77΄ Μπρούμας), Κοτσέτσος.

websports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...