Βίντεο και Φωτογραφίες από τις χορευτικές εκδηλώσεις στη Γαβρολίμνη…

DSC_0310Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία αμέσως μετά τον Επσπερινό στη Παναγία Παναξιώτισσα οι χορευτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος Γαβρολίμνης  με την συμμετοχή των χορευτικών  του πολιτιστικού συλλόγου Γαβρολίμνης , Τρικόρφου και του  Ναυπακτιακού Χ.Ο.Φ. στη πλατεία του χωριού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές , ο Αντιδήμαρχος κ. Καρκατσούλης και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Χαλαζιάς. Στο τέλος της εκδήλωσης οι γυναίκες του χωριού πρόσφεραν γλυκά τα οποία είχαν φτιάξει οι ίδιες σε όλο το κόσμο. Το Nafpaktianews.gr βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει το πλούσιο φωτορεπορτάζ και σε λίγη ώρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σε βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση.

Φωτογραφία Βασίλης Δελημάρης

Κάμερα Μάρκος Τσιλιγιάννης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα πολύ ωραία και συγχαρητήρια στα παιδιά του συλλόγου. Το μόνο μελανό σημείο η ομιλία του Αντωνάκη που έμοιαζε με προεκλογικό λόγο του Μπουλέ. Ρε Αντώνη πως δέχτηκες να διαβάσεις αυτό το κείμενο γεμάτο θα θα θα θα…..
    Ο σύλλογος έχει μέλλον χάρη στην προσπάθεια που καθημερινά καταβάλλετε και όχι διαβάζοντας τα ψέμματα του Μπουλέ. Για του λόγου το αληθές προσπάθησε να ενημερωθείς για κάποια λουτρά Στάχτης στην Πυλλήνη που για 12 χρόνια μπαίνουν σε δήθεν προγράμματα και έχουν καταντήσει στάβλος ζώων.
    Θλίβομαι σαν συντοπίτης που έρχεται ο αρχιψεύταρος και σας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.
    Σε κάθε περίπτωση ο σύλλογος δεν πρέπει να κάνει πολιτική γιατί έτσι δεν έχει μέλλον.
    Ένας φίλος που αγαπάει το σύλλογο και το χωριό. .

  2. Συμφωνώ με τα όσα αναφέρει ο παραπάνω σχολιαστής. Ο σύλλογος πρέπει να μείνει μακριά από σκοπιμότητες. Προσφέρει έργο και έτσι πρέπει να συνεχίσει. Οι Δήμαρχοι έρχονται και παρέρχονται. Χρειάζεται προσοχή πως χειρίζεται τέτοια θέματα. Ο αντίλογος στα οράματα που του έδωσαν να διαβάσει ο Αντωνάκης είναι ότι 3 χρόνια τώρα ο συγκεκριμένος Δήμαρχος δεν έκανε απολύτως τίποτα για την περιοχή της Χάλκειας. Μόνο με την Πυλλήνη ασχολείται. Ψηφίζουμε εμείς για να παρουσιάζει έργο στο χωριό του. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί αυτός και ο Χαλαζιάς που έχει αναλάβει εργολαβικά την υποστήριξή του.

  3. Συμφωνώ. Στη Ναύπακτο του έχουν πάρει τα μέτρα ήδη. Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια. Τον εγκαταλείπουν και οι μέχρι χθές δικοί του. Εκείνο που εδιαφέρει το Μπουλέ είναι μόνο η πάρτη του.

  4. Εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Ο σύλλογος οφείλει να συνεργάζεται με όλους. Τα παιδιά κάνουν μεγάλες προσπάθειες και μπράβο τους. Τι να κάμουν περισσότερο? Στις εκλογές ο καθένας δεν επηρεάζεται από τα ψέμματα του καθένα. Οπωσδήποτε όμως χρειάζεται μια δημοτική αρχή και ένας δήμαρχος πολύ πιο φιλικός στην περιοχή μας. Ας προσέξουμε να βγάλουμε δημοτικούς συμβούλους τουλάχιστον πιο ικανούς και με δυναμισμό. Η περοχή μας έχει τεράστιες δυνατότητες αρκεί να μονιάσουμε και να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το κοινό συμφέρον.
    Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του συλλόγου. Συνεχίστε.

  5. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ-ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΕΤΩΝ (Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ-ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ……. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Μ@@@@@ες

  6. Πολύ ‘ομορφη εκδήλωση που κρατάει ζωντανά τα έθιμα. Συγχαρητήρια στο σύλλογο και σε όλα τα παιδιά που συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία. Η γκρίνια που προβάλλεται παραπάνω αποδεικνύει πράγματι αυτή την επιτυχία. Και του χρόνου ακόμα περισσότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...