Βαθμό στο Περιστέρι και τώρα τρέχει η ΑΕΛ

Ατρόμητος και ΑΕΛ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο Περιστέρι, με το 0-0 να παρατείνει την αγωνία της θεσσαλικής ομάδας για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. 

Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ατρόμητο, σε αντίθεση με την ΑΕΛ στην προσπάθεια να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να χτυπήσουν με γρήγορες αντεπιθέσεις στην κόντρα τους Περιστεριώτες.

Ο Ατρόμητος στη συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά η ΑΕΛ απείλησε για πρώτη φορά με τον Ντέλετιτς στο 7΄ να κόβεται τελευταία στιγμή από τον Ζησόπουλο. Ο Ατρόμητος απάντησε στο 12΄ με τον Λημνιό, ο οποίος προσπάθησε με ένα ωραίο πλασέ να σκοράρει έπειτα από οργανωμένη επίθεση της ομάδας του.

Μετά το 20΄ η ΑΕΛ ήταν πιο απειλητική και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αρχικά στο 32΄ με την κεφαλιά του Γκόλια, στο 40΄ με τον Φατιόν να μην βρίσκει την μπάλα εξ επαφής με τον Γκορμπούνοφ, στο 43΄ με τον Ρέντζα και στο 45΄ και πάλι με τον Φατιόν του οποίου η κεφαλιά πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. 

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να έχει μια ανούσια κατοχή και την ΑΕΛ να δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ βγήλε πιο επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο από ότι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο ο Ατρόμητος είχε δύο καλές στιγμές στο 54΄ και στο 55΄. Αρχικά ο Τόνσο μπήκε απειλητικά μέσα στην περιοχή αλλά έπιασε ένα αδύναμο πλασέ. Ένα λεπτό αργότερα ο Ντάουντα έκανε το γύρισμα για τον Ντιγκινί, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Θεοδωρόπουλος ήταν σε καλή θέση.

Η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ 67΄ με την εκτέλεση φάουλ του Αβραάμ να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Γκορμπούνοφ. Ένα λεπτό αργότερα ο Μανιάτης δεν έπιασε καλό σουτ, με τον Θεοδωρόπουλο να είναι εξουδετερωμένος έπειτα από την κακή εκτίμησή του στη σέντρα του Ντιγκινί.

Στο τελευταίο 10λεπτο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε με τις αλλαγές του Σα Πίντο να κάνουν πιο επιθετικό τον Ατρόμητο. Στο 87΄ ο Πλατέλλας έπιασε ένα δυνατό σουτ από καλή θέση αλλά ο Θεοδωρόπουλος ήταν και πάλι σταθερός. Στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς, με το φάουλ του Αγκάνοβιτς να αποκρούει δύσκολα ο Γκορμπούνοφ και τη θεσσαλική ομάδα να παρατείνει την αγωνία των φίλων της.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κυριακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες, Λημνιός, Τόνσο (69΄ Πλατέλλας), Ντιγκινί, Ντάουντα (84΄ Λε Ταλέκ)

ΑΕΛ (Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (62΄ Ναβάρο), Φάρκας, Γκόλιας, Μονιάκης, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Βαρέλα (62΄ Αβραάμ), Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/278646-Bathmo-sto-Peristeri-kai-tora-trechei-e-AEL ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...